U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Verkopen kan toch iedereen?

Da’s misschien wat overdreven, maar inderdaad…je zou je huis zelf kunnen verkopen. 

Waarom dan wel met een makelaar werken? Omdat het een vak is. Wij hebben de juridische knowhow, de juiste aanspreekpunten voor al die vervelende attesten, we kennen de markt en de potentiële kopers, en euh… héél af en toe schudden we wat commerciële trucjes uit onze mouw.

Maar dé belangrijkste reden is misschien wel: je eigen huis verkopen is niet eenvoudig. Je kent je huis, en da’s goed. Maar zie jij ook de mogelijkheden die een koper wil zien? En zijn die (voor jouw gevoel) vervelende minpuntjes aan je stulpje wel per se een nadeel voor de koper? Wij kijken met  een frisse blik naar je huis, en nemen de koper mee in ons verhaal.

En dan nog een klassieker: “die makelaars zijn dure mannen”.

Jep, een makelaar heeft een prijskaartje. Dat beseffen we écht wel. Maar je hebt geen gedoe. Nu niet, en later niet. En vergis je niet: onderhandelen is niet eenvoudig. En al zeker niet als je de koper toevallig kent, want vaak is dat iemand van achter-den-hoek-bij-Jos-van-het-winkeltje-van-Irma. Verder zijn wij niet emotioneel of financieel betrokken bij de verkoop van je gezellige stulpje. Wij staan in de frontlinie, en maken er een sport van om voor jou het onderste uit de kan te halen. Dus, is een makelaar duur? Misschien. Maar indirect haal je deze kosten er écht uit. Beloofd. 

En by the way: wij werken onder het motto “no cure, no pay”. 
Dat houdt ons scherp, en zo hebben we het graag. 

Wakostdadan? Terechte vraag. 
Bel even of spring ‘ns binnen. Da’s gratis.

Verhuren is gedoe!

Ja en nee. 

Ja, er komt heel wat bij kijken. En nee, het loopt niet per definitie verkeerd af. Integendeel. Wij hebben zelfs héle fijne ervaringen met verhuren. Maar een correcte aanpak en knowhow is belangrijk, en bespaart je inderdaad heel wat mogelijke troubles. Voor verhuurder én huurder. 

En dat is nu toevallig ons ding. Wij nemen al het “gedoe” voor ons, maar jij hakt de knoop door. Jouw huis, jouw regels. 

Een screening  van kandidaten waar jij vrolijk van wordt. Een contract dat waterdicht is. Een plaatsbeschrijving die alle discussies uit de weg gaat. En een luisterend oor wanneer het nodig is. Ook nadat we de perfecte huurder aan je pand gematcht hebben.

Wakostda? Hoewerktda? Wiedoetda? Allemaal terechte vragen.
Bel even of spring ‘ns binnen. Geen gedoe.

Just is just

En zeker als ’t gaat over jouw centen.

Maar da’s niet altijd simpel. Dat snappen we. Een heleboel regeltjes, mogelijkheden, beperkingen,… en dan weet je het niet meer. Zéker als tante José tijdens het kerstdiner heeft verteld wat je zeker NIET moet doen, terwijl nonkel Dirk beweert dat dit net wél een goede investering is. 

En dan kunnen wij je helpen.

Want wij zijn Just Wonen, Straf Verzekerd en Straf Advies. Drie bedrijven. Drie sterke solospelers met elk hun specialiteit, maar met een overkoepelende knowhow.   

Komt er wat geld vrij, en wil je gaan beleggen? In een veilige spaarverzekering, of is vastgoed meer je ding? Je eerste stulpje gehuurd, maar hoe zit dat ook alweer met zo’n brandverzekering? Fan van een koopwoning, maar geen idee of het financieel haalbaar is? Gedoe bij het invullen van die vervelende belastingbrief? Of wil je gewoon al je geldzaken laten beheren onder hetzelfde dak? 

Spring eens binnen voor Just advies.
En breng tante José en nonkel Dirk meteen ook mee.