Woning met optie - reservatie in Weelde

Vraagprijs: € 189 000 Weelde Stationsstraat 22
Handige Harrie of Hennie alert! Zin in een projectje waar je je tanden in kan zetten? Met één oog dichtgeknepen zou je trouwens bijna denken dat dit pittoreske huisje in de Ardennen staat, want je kan ‘m vinden in een klein, doorlopend straatje aan de rand van ’t groen. Heerlijk rustig wonen op fietsafstand van de grens.

Indeling:
Ook aan de binnenzijde krijg je een ietwat Ardennen-gevoel, maar da’s net de charme, toch? Combineer de authentieke sfeer van de rondboog, schouwmantel, bakstenen muur en houten balken in de woonkamer met een frisse, eigentijdse look, en je zit supergezellig te wonen. De woonkamer wordt verwarmd met een kachel op gas.

Aan de achterzijde vinden we de verrassend ruime keuken, met aansluitend de badkamer en grote bergplaats. Deze laatste is ook via de buitenkant bereikbaar. Tenslotte zien we naast de keuken nog de aansluiting voor de wasmachine.

Op de 1ste verdieping zien we 2 (hele) ruime slaapkamers. Momenteel moet je via de 2de slaapkamer naar de zolderverdieping, maar no worries: deze kamer is ... méér dan voldoende groot om een extra gang te voorzien, zodat je kinderen ongemerkt naar boven kunnen sluipen na een iets te gezellig avondje uit.

De zolder kan ook gemakkelijk dienst doen als 3de en zelfs 4de slaapkamer.

De tuin is compact, en dus onderhoudsvriendelijk. Denk er wat groen bij en je maakt hier in no time een cosy plekje van.

Je kan de auto kwijt op de oprit, maar je kan ook gebruik maken van de bergplaats/carport naast de deur.
Lees meer Verberg