Woning te koop | in afhandeling in Weelde

Vraagprijs: € 399 000 Weelde Molenstraat 47
Heerlijk, zo’n nieuwbouwwoning: superenergiezuinig, trendy materialen, frisse look en het voordeel dat je de eerste 25 jaar geen grote kosten moet inplannen. TOP! Maar dan komt vaak de reality check: 21% BTW op de aankoopprijs. KU…euh…OEI!

Lucky you, want dit stulpje combineert toevallig best of both worlds: gebouwd in 2021, dus piepjong, maaarrrrr…je betaalt registratierechten. Een verschil van 9% en soms zelfs 18%!

Indeling:
De inkomhal – met gastentoilet – brengt ons bij de keuken. Fijn, dat grote raam aan de voorzijde! Je kan naar de postbode zwaaien terwijl je de afwas doet. Verder is ‘ie voorzien van alle snufjes. (De keuken. Niet de postbode). Er is nog een bergplaats (die toegang geeft naar de garage), waar je nog wat extra voorraad kwijt kan.

De woonkamer zit aan de achterkant, en ook daar zit je heerlijk licht en luchtig. Dankzij de grote schuifraam pak je superveel licht binnen, en heb je dat fijne uitzicht al gespot?

Tenslotte is er nog een inpandige garage. Aan de achterzijde zit ook een deur, dus je kan je ... vuilnisbakken, fietsen of andere spullen ook in de tuin kwijt.

Op de 1ste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een wasplaats en de badkamer. Ook deze werd neutraal afgewerkt, en is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. Bonus: ook op de 1ste verdieping is het toilet apart!

Graag nog wat extra rommeltjes kwijt? No problemo! Er is een vaste trap naar de zolder. Momenteel in gebruik als bergruimte, maar mits het plaatsen van een raam ook een fijne 4de (slaap)kamer!

De tuin is verrassend groot voor in een nieuwbouwwijk, en werd recent tot in de puntjes aangelegd. Momenteel is ’t niet het meest sexy seizoen om een tuin te beoordelen, maar zelfs nu kan je zien dat het hier straks in de zomer supergezellig vertoeven is, toch? Geen fan van de dierenvilla, by the way? Geen probleem, want deze staat los op het terras en kan dus in no time verwijderd worden.

Een laatste, verrassende troef om mee af te sluiten? Bij deze woning zit nog een extra, ondergrondse parkeerplaats in het naastgelegen gebouw. Superhandig voor een 2de wagen, of als je je eigen inpandige garage wil gebruiken voor opslag.

Aandeel maandelijkse servicekosten: 65 EUR.
Lees meer Verberg