Woning verkocht in Weelde

Verkocht Weelde Hegge 1
Je MOET voldoen aan de renovatieplicht. Je MOET de elektra laten herstellen en herkeuren. Je MOET de woning energiezuiniger maken. Je MOET asbest verwijderen. De moet…euh…moed zakt je in je schoenen, toch?

Bij deze woning moet je hélemaal niks. Fantastisch toch? Nee, het is geen nieuw huis, dus op termijn ga je heus wel wat klusjes willen uitvoeren. Maarrrr hij voldoet aan de renovatieplicht én de elektra werd volledig vernieuwd en goedgekeurd. Meubels erin, en je bent klaar. En dat met een prijskaartje onder de 300.000 EUR.

Indeling:
Via de inkomhal stappen we woonkamer in. Het allereerste wat de huidige eigenaar deed? De boel opengooien en een nieuwe vloer erin! Een open lay-out, wat zorgt voor licht en lucht. Aansluitend is de keuken. Deze werd in 2012 in een nieuw jasje gestopt, en voorzien van alle snufjes.

Ook de badkamer is beneden, met een bad, toilet en wastafel. Jep, die kan wat liefde gebruiken. Liever eerst wat budgetvriendelijk aan de slag? Wat dacht je van een lik tegelverf, een strak vals plafond en een paar ... toffe kranen? Dan kan de badkamer heus nog wel een rondje mee.

Op de 1ste verdieping zijn 3 slaapkamers. De 3de slaapkamer is wat kleiner, maar die 2 andere balzalen compenseren dat dan weer. Heb je stiekem nog wat extra rommeltjes? Er is een zolder én een kelder.

De tuin is aan de voorzijde. Dat is nu eenmaal zo. Maar op zich is hier niks mee toch? Op deze locatie kan je heus wel de voorzijde rustig buiten zitten. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over een kijkfile, want er staat een hoge haag rond de voortuin.

Wat voordien de garage was, werd momenteel ingericht als grote tuinberging.
Lees meer Verberg