Woning te koop | in afhandeling in Turnhout

Vraagprijs: € 389 000 Turnhout Generaal Van der Meerschstraat 18
Wat was ’t ook alweer? Don’t judge a book by its cover?! Niet dat er trouwens iets mis is met deze cover (integendeel!). Maar oh boy, dit interieur had je écht niet zien aankomen bij het binnenwandelen van dit gezellige stulpje.

Deze woning is namelijk een schoolvoorbeeld van een structurele toprenovatie met gebruik van duurzame en eigentijdse materialen. Wat er allemaal vernieuwd werd, vraag je? Euh…zo ongeveer àlles. En da’s fijn voor jou, want je kan écht er zo in. Sangriaatje op ’t balkon en klaar.

By the way, heb je al gespot dat er gelijkvloers nog een erg grote polyvalente ruimte is? Een waanzinnige master bedroom bijvoorbeeld, maar ook ideaal als kantoor, hobbyruimte, speelkamer, etc. Hier is trouwens ook een douchekamer en semi-ingericht keukentje aanwezig, dus ook supergeschikt als kangoeroewoning, co-housing of een guesthouse.

Indeling:
Het is een bel-etage, dus beneden vinden we de garage. Logisch. Niet enkel een supernette garage, maar ook een verrassend grote ruimte. Altijd handig voor extra opslag, want er ... werden heel wat maatkasten voorzien. Aansluiting laadpaal: check!

Verder vinden we beneden nog de befaamde polyvalente ruimte met de douchekamer (incl. toilet). Hier zijn ook de aansluitingen voor wassen en drogen. Maak alvast effe een checklist met je wilde plannen voor deze kamer, want mogelijkheden genoeg, toch?

Op de eerste verdieping komen we in de woonkamer. Alle overbodige muren werden verwijderd, waardoor je een heerlijk open sfeer krijgt. Met dan achteraan de kers op de taart: een super-de-luxe keuken. Een lijstje van de snufjes? Zet je schrap: Bora kookplaat met afzuiging, combi-oven, stoomoven, koffiemachine, vaatwasser en een Quooker. En voor de Sergio Herman’en onder ons: een warmhoudlade én een vacuumlade. Alstublieftdankuwel.

Krijg je het al warm van al deze snufjes? No problemo, dan zetten we de airco effe aan. De keuken geeft trouwens ook toegang naar het gezellige balkon.

Verder vinden op deze verdieping ook nog de badkamer. Niet enkel is deze spiksplinternieuw, maar ook nog eens bijzonder gezellig, toch? Dubbele wastafel, veel opbergruimte, grote douche en toilet. Top.

Op de 2de verdieping werden 3 slaapkamers ingericht, met ook weer airco in de grootste kamer.

En ook de (recent aangelegde) tuin is een plaatje, of wat had je gedacht? Strakke lijnen, overzichtelijk en superonderhoudsvriendelijk. Check, check, dubbelcheck.

Nog een paar laatste bonusjes om mee af te sluiten? De elektra is goedgekeurd, zonnepanelen aanwezig, slimme thermostaat, videodeurbel, rolluiken aan de achterzijde, etc. Instapklaarrr!
Lees meer Verberg