Woning te koop in Turnhout

Vraagprijs: € 335 000 Turnhout Pater Verschuerenstraat 41
Weer een dertien in een dozijnwoning in deze wijk, zeg je? Mis! Deze huizen lijken aan de buitenkant misschien wel identiek, maar deze springt er toevallig nét wat uit.

Niet alleen werd ‘ie vernieuwd – daarover later meer – maar dit is ook een hoekwoning. De tuin is dus groter én toegankelijk via de oprit, minder last van glurende buren en je hebt extra parkeerplaatsen naast je deur. Verder rijdt de trein niet door je achtertuin.

Verder blaast de woning dit jaar slechts 25 kaarsjes uit, dus structureel is ‘ie sowieso in prima staat. Maarrrr… de huidige bewoners doen er graag nog een schepje bovenop want dit stulpje werd nagenoeg volledig in een nieuw jasje gestopt. Instapklaar? Check!

Indeling:
Een open layout; love it! Alle overbodige muren werden verwijderd om de lichtinval extra in de verf te zetten en een gezellige flow te creëren. Een (h)echte gezinswoning waar koken, eten en wonen fijn in elkaar doorloopt. Check ook de cosy zithoek met kastenwand en gashaard.

Graag nog wat extra ruimte? No worries, daar hebben ... we een (low-budget!) oplossing voor: van de overkapping maak in je no time een gezellige veranda.

Verder is er beneden nog een apart gastentoilet.

Op de 1ste verdieping vinden we 3 slaapkamers en een badkamer. Jouw deskundig oog heeft allicht gespot dat ook deze vernieuwd werden?!

En jawel, ook de zolder werd volledig afgewerkt en ingericht als slaapkamer.

De stadstuin werd piekfijn aangelegd met als motto “elke-zondag-in-den-hof-werken-is-toch-niks-voor-mij”. En da’s goed gelukt, toch? Een paar gezellige loungeplekjes, onderhoudsvriendelijke planten en op zondag moet je enkel het gras effe stofzuigen. Verder beschik je over heel wat opslagruimte.

De tuin is net wat té compact voor jouw 3 Duracell-kinderen, zeg je? No worries, die kan je loslaten op het speelplein om de hoek.

Tenslotte is er vooraan nog een garage (met aansluitingen voor wassen en drogen) en een oprit met tuinhuis voor fietsen en andere rommeltjes.

Een fijne bonus om mee af te sluiten? Parkeren in ’t stad is altijd gedoe, maarrrr niet als je in de Pater Verschuerenstraat woont. Je kan sowieso 2 auto’s kwijt op eigen terrein (garage + oprit), en letterlijk naast de gevel vind je nog heel wat publieke parkeerplaatsen. Spoiler alert: je hebt dan wel geen reden meer om je schoonmoeder niet uit te nodigen. Sorry, not sorry.
Lees meer Verberg