Woning verkocht in Turnhout

Verkocht Turnhout Steenweg op Diest 63
Op ’t eerste zicht een normale jaren ’80 woning, toch? Correct.
Maarrr…wel eentje om je creativiteit op los te laten, want de mogelijkheden zijn top! Check de commerciële ligging! Een ideale combo wonen vs. werken dus. Of die vloeroppervlakte al gespot? Hier maak je in no time een prachtige kangoeroewoning van. Of eerder een handyman met groene vingers of opslag aan huis? Dit stulpje ligt op een perceel van maar liefst 2650 m². Een fantastische basis dus om je ding mee te doen.
Oké, de woning is misschien niet meer hip en trendy, maar je start met een degelijke constructie én alle voorzieningen zitten nu gelijkvloers, met een riante zolder als extraatje.
Indeling:
Zoals het een oer-Vlaamse woning betaamt: een inkomhal met een lange gang als centraal punt in de woning. Van hieruit krijg je toegang tot alle kamers, dus een praktische indeling en een prima basis voor verbouwing.
Aan de rechterzijde vinden we de ruime woonkamer met verrassend veel lichtinval en een bonusje voor de liefhebber: een travertin vloer. Aansluitend is ... de riante woonkeuken. Net iets te traditioneel naar je smaak? Gooi de boel open! Sloop de muur tussen de woonkamer en keuken, en check wat een fantastische ruimte je krijgt! Als je het ons vraagt: groot kookeiland en riante schuiframen aan de achterkant. Klaar.
Naast de keuken is de achterinkom (met aansluiting wasmachine) en een aparte bergplaats.
Centraal in de woning vinden we 3 slaapkamers, en een badkamer. Tenslotte is er nog een gastentoilet.
Aan het einde van de tunnel zien we lich…euh…de garage. Fijn voor de autoliefhebber, maar een creatieveling ziet hier zeker ook andere mogelijkheden in. Kantoor aan huis? Extra slaapkamer(s)? Hobbyruimte? Jep, jep en jep.
De garage geeft tenslotte toegang naar de droge kelder én een giga zolder.
De tuin heeft wat aandacht nodig. Dat snappen we. Maarrr…alle overbodige bomen, tuinhuizen en andere zaken werden verwijderd, waardoor je met een schone lei aan de slag kan.
Lees meer Verberg