Woning te koop in Ravels

Vraagprijs: € 450 000 Ravels Heidestraat 14
Op zoek naar een plek voor je 2 paarden, 3 pony’s, 14 alpaca’s, 4 honden en 8 hangoorkonijnen? Dierenliefhebbers, zet je schrap! Dit stulpje staat namelijk op een perceel van maar liefst ong. 1 hectare en beschikt over een (vergund!) bijgebouw met (paarden)boxen. Je zit trouwens aan de rand van ‘t bos, dus de hond uitlaten of een tripje met je ros wordt dan plots wel héél gezellig.

Eerlijk is eerlijk: de woning kan wat liefde en aandacht gebruiken. Maarrrr het is er wél eentje met mogelijkheden, want er zijn maar liefst 5 slaapkamers.

Indeling:
Een inkomhal zoals ’t vroeger was: GROOT! Een tikje overbodig, zeg je? Integendeel, niets zo handig als een grote binnenkomer met voldoende ruimte voor een vestiaire, schoenenkast en allicht nog een plekje waar je de sleutels, de post en een verloren knoop kan gooien.

Verder vinden we de woonkamer. Een fijne ruimte met veel lichtinval en openslaande deuren naar de achterliggende veranda. Gezellig! Is de woonkamer net iets te oldskool naar je zin? Stiekem vinden we dat net heel ... charmant, maarrr met een goeie lik verf en een toffe parketvloer krijg je meteen al een hele eigentijdse look.

Om de hoek zit de keuken. Die werd een aantal jaren geleden in een nieuw jasje gestopt, dus kan zéker nog een rondje mee. Heb je trouwens die gezellige authentieke deuren en balken al gespot?
Je kan verder nog wat voorraad en rommeltjes (lees: véél rommel) kwijt in de grote kelder.

Naast de keuken is tenslotte nog de wasplaats met een apart toilet, en een inpandige garage.

Boven zijn maar liefst 5 (!) slaapkamers, de ene nog groter dan de andere. De kleinste kamer geeft toegang naar de zolder, dus ook daar kan je nog een aantal vervelende kinderen kwijt.

Ook de badkamer zit boven. Dit is een opknapper, maar een fijne ruimte om je ding te doen. Méér dan voldoende groot voor een bad, inloopdouche, wastafel en een toilet.

En dan die buitenruimte. Da’s waar je het voor doet, toch? Sowieso zit er achter de woning een fijne tuin, maar als je door de poort wandelt, kom je op een fantastisch terrein met een volledig uitgerust bijgebouw en een weiland van ong. 1 ha. Je kan écht zo starten.

Het (vernieuwde én vergunde) bijgebouw werd opgedeeld in een garage, en een schuur met (momenteel) 2 paardenboxen. Er hebben vroeger echter 4 boxen gestaan, dus die kunnen er ook weer gewoon in. Effe uitblazen na je ritje door het bos? No problemo, check dat gezellige, overdekte terras met zicht op je beestenboel. Héérlijk toch?
Lees meer Verberg