Woning met optie - reservatie in Ravels

Vraagprijs: € 399 000 Ravels Valkeniershof 19
Quote van onze fotograaf: “amai, dat kot hier is toch zeker 450.000 EUR waard?!”

Oké, da’s misschien nét een tikje te enthousiast, maar we snappen het wel hoor…
Een heerlijk open flow, supertrendy materialen, giga ramen, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Had je niet zien aankomen, toch? Dit huis moet je dus écht gevoeld hebben. Klinkt als een makelaarspraatje, zeg je? Wedden van niet?

En ja, het is een rijwoning. You hate it or you like it. Maar als dit een halfopen woning was geweest, dan mag je inderdaad 50k bij het prijskaartje tellen. En voor dat geld mag m’n container écht wel buiten blijven staan, toch? By the way, ook dat fixen we effe voor jou: https://www.staallokaal.nl/blogs/luxe-container-ombouw .

Indeling:
De benedenverdieping is gemakkelijk te beschrijven: een grote, open sfeer waar koken, eten en cocoonen lekker door elkaar lopen. De huidige eigenaars wilden net iets meer privacy bij de eetkamer, dus hier hebben ze een voorzetwand geplaatst. Liever de boel weer opengooien? No worries, wandje weg en klaar. Verder ... werden hier ook al maatkasten geplaatst voor jou.

De Pinterest-waardige keuken werd voorzien van alle snufjes, en je vindt nog een kleine bergruimte om de hoek. De luchtige sfeer wordt nog eens extra in de verf gezet door de superhoge plafonds en de giga ramen in de woonkamer. In de zomer zwier je de ramen open, en haal je zo de zomer in huis. Tenslotte is er beneden nog een gastentoilet.

Zelfs de open trap is leuk om naar te kijken, want heb je die niveauverschillen op de 1ste verdieping al gespot? Check trouwens ook de superknappe parketvloer! Verder vinden we hier 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien werd van een eigen badkamer. Aansluitend is een wasplaats.

De kinderen moeten je niet storen op zondagochtend – lucky you – want zij kunnen hun tanden poetsen in hun eigen badkamer op de gang. Deze keer voorzien van een douche. Het toilet is apart. By the way, graag eens zot doen en een trampoline in de slaapkamer van de kinderen?
Moet lukken met een plafond van maar liefst 4m, toch? De kamers werden ook voorzien van airco.

Ook de 2de verdieping werd helemaal afgewerkt (incl. airco), en is dus een ideale 4de slaapkamer, speelkamer, kantoor, etc. En omdat ook hippe-mensen-die-in-een-hip-huis-wonen stiekem wel wat rommeltjes hebben, is er nog een extra bergruimte voorzien op zolder.

En dan die tuin; ideaal formaat toch? Een fijn terras om een koffietje te slurpen in de ochtendzon, en helemaal achteraan een lounge voor de fulltime zonneklopper die elk streepje zon wil meepikken. Hier is nog een extra tuinhuis geplaatst om je bier koel te houden, en de BBQ te bewaren. Verder werd er gras voorzien, want de kinderen gunnen we af en toe ook iets.

Dit huis staat trouwens in een rustige, doodlopende straat, met blijkbaar het leukste buurtwhatsapp-groepje ooit. Just saying.

Getriggerd? Kom ’n keer kijken, want je gaat verrast zijn. Beloofd.
Lees meer Verberg