Woning met optie - reservatie in Ravels

Vraagprijs: € 319 000 Ravels Onze Lieve Vrouwstraat 47
Je MOET voldoen aan de renovatieplicht. Je MOET de woning energiezuiniger maken. Je MOET asbest verwijderen. De moet…euh…moed zakt je in je schoenen, toch?

Bij deze woning moet Just niks. Fantastisch toch? Nee, het is geen nieuw huis, dus we snappen heus wel dat je op termijn wat klusjes gaat willen uitvoeren. Maarrrr je kan dit doen op eigen tempo, en ondertussen zit je gewoon netjes te wonen.

Indeling:
Geen fan van al dat open gedoe? Lucky you, want dit stulpje heeft nog de typische Vlaamse lay-out: de woonkamer zit aan de voorzijde, met een aparte eetkamer en keuken. Het grote voordeel? Laat die afwas maar een avondje staan, want deur toe en bye bye afwas. (Spoiler: helaas moeten we uit ervaring vaststellen dat de afwas er de volgende dag ook nog staat).

Toch graag de boel wat meer opentrekken? No problemo, want dat kan. We denken graag met je mee, en houden onze meetlat paraat tijdens de bezichtiging.

Heb je trouwens gespot hoe groot die keuken is? Daar kan je al iets mee, toch? Er is trouwens ook nog een handige ... voorraadkelder. Aansluitend vinden we de wasplaats met douche, en er is een apart toilet.

Boven vinden we 3 slaapkamers en een badkamer. Basic, maar netjes!

De tuin is een allemansvriend: niet teveel gedoe en onderhoudsvriendelijk. Een fijne basis om je ding mee te doen, toch? In de dubbele garage kan je de auto’s, brommers, fietsen, e-bikes en steps van het hele gezin kwijt.

Ook de locatie is trouwens ‘n absolute topper: op wandelafstand van de bossen, dorpskern, school en openbaar vervoer.
Lees meer Verberg