Woning te koop in Ravels

Vraagprijs: € 535 000 Ravels Vooreel 65
Een pand met mogelijkheden, vraag je? Understatement van ’t jaar, roepen wij! Niet alleen spat de charme eraf, maar ook de praktisch indeling zorgt voor waanzinnig veel opties: kangoeroewonen, B&B, appartement voor de kids, tweewoonst, praktijk, kantoor,…

Momenteel is ‘ie ingedeeld als hoofdwoning met 4 à 5 slaapkamers, een bovengelegen appartement en een studio/kantoorruimte. Het appartement en studio zijn verbonden aan de hoofdwoning, maar beschikken ook over een eigen ingang. Een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 450m²!

Hier en daar zijn wat kleine afwerkingspuntjes, maarrrrr vergis je niet: de eigenaars hebben de laatste jaren voornamelijk gefocust op het vernieuwen van de constructie: dak, goedgekeurde elektra, isolatie, ramen, verwarming, etc. Een EPC met een B-label; niet slecht voor een huis van 100 jaar oud, toch?

HOOFDWONING:
Via de inkomhal wandel je links meteen in een eerste kamer. Momenteel ingericht als gelijkvloerse slaapkamer, maar ook ideaal als home office. Aan het einde van de gang komen we ... in de woonkamer. Wat origineel 3 kleine kamertjes waren, werd volledig opengegooid en omgetoverd naar een open lay-out met woonkamer, eetkamer en bureau/speelkamer. De semi-open keuken werd een aantal jaren geleden vernieuwd, en kan nog een rondje mee. Check ook het hoge plafond! Aansluitend bij de keuken zit nog een handige voorraadkelder.

Naast de woonkamer vinden we nog een grote polyvalente ruimte. Een ideale speelkamer of hobbyruimte: ’s avonds doe je de deur dicht, en de rommel is weg (of je ziet ‘m althans niet meer). Check ook de visgraatparket en balkenplafond! Deze kamer sluit trouwens ook aan op de kantoorruimte/studio. Verder is er nog een compacte wasplaats, en een bergruimte.

De 1ste badkamer zit ook beneden. Deze is basic, maar netjes.
Tenslotte is er een apart gastentoilet.

Boven zijn 3 ruime slaapkamers, waarvan eentje voorzien werd van een wastafel. Verder is er nog kleinere 4de kamer die ingericht werd als dressing. Tenslotte vinden we boven ook de inpandige toegang naar het appartement.

APPARTEMENT:
Een verrassende bonus, toch? Een volledig appartement met een eigen woonkamer, badkamer, apart toilet en 2 bergplaatsen. Graag nog een keukentje? No worries, deze kan gemakkelijk toegevoegd worden. Dit appartement heeft ook een eigen toegang via de achtergevel.

STUDIO/KANTOOR:
Het voormalige kantoor – momenteel ingericht als studio – is heel rechttoe rechtaan en daarom geschikt voor meerdere doeleinden: een open lay-out met achteraan een bergruimte. Verder beschikt ‘ie over een deur aan de voorzijde, een poort aan de achterzijde én een aparte inkomhal aan de achterkant. Parkeren kan voor de deur.

TUIN:
Op foto komt ‘ie misschien niet helemaal tot z’n recht, maar vergis je niet: je woont op een perceel van maar liefst 1163m². Hij werd deels ingericht als tuin, grote oprit/parking en je beschikt over een grote garage/schuur. De garage is toegankelijk via de zijstraat.
Lees meer Verberg