Woning verkocht in Ravels

Verkocht Ravels Grote Baan 49 3-1
Waarom wij zo’n fan zijn van een dakappartement? Privacy! Geen last van glurende buren op je (in dit geval supergrote) balkon. Oké, bij een dakappartement horen natuurlijk schuine wanden, maar het ene dak is het andere niet, toch? Dit stulpje beschikt over een lekker hoog dak én ruime kamers, waardoor je zonder problemen een dansje kan doen! Proberen?

Indeling:
Nog een voordeel van wonen op de bovenste verdieping? Laat die schoenen maar in de gemeenschappelijke inkomhal staan, want hier staan ze voor niemand in de weg. No worries, ook in je eigen hal kan je spullen kwijt. Deze hal geeft trouwens toegang naar de badkamer en een apart gastentoilet.

Verder kom je in een open ruimte terecht, waar koken en wonen perfect in elkaar overvloeien. De schuine wanden zorgen voor een cosy karakter, zonder dat je moet inboeten aan ruimte. Hier kan je gemakkelijk een grote zetel en een tafel voor 6 personen kwijt. Ideaal toch? De open keuken – met toffe ontbijthoek – is voorzien van alle nodige snufjes. Verder is er aansluitend nog een ... compacte, maar handige bergplaats met aansluitingen voor wassen en drogen.

De open trap geeft toegang naar de bovenverdieping, waar je de slaapkamer vindt. Een kast plaatsen is misschien wat onhandig, dus…hoera, een ruime inloopkast werd voor jou voorzien!

En ook het balkon is een absolute topper. Verrassend ruim en…een verrassend groen zicht! Als het niet regent in België, dan heb je hier trouwens de hele dag zon op je terras.

By the way, als het af en toe toch zou regenen, dan hoeft ook je auto niet nat te worden, want die zet je droog onder de carport. Deze zit trouwens gewoon bij in de prijs. Tenslotte is een gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnisopslag.

De idéale starter of een prima investeringsstulpje!
Lees meer Verberg