Woning verkocht in Ravels

Verkocht Ravels Vaartstraat 42
Wonen aan ’t water. Veel pittoresker dan dat wordt ’t niet, toch? En dan werd de woning nog eens tot in de puntjes gerenoveerd, dus je hoeft geen tijd te stoppen in renovatie of vervelende klusjes. Dat zwembad kan dus op-ti-maal benut worden. Jij steekt de BBQ aan, wij zorgen voor de cocktails?

Trouwens ’n groot (samengesteld) gezin? Met z’n 6 slaapkamers vindt iedereen wel z’n eigen plekje. En…een fijne bonus voor de liefhebbers: er zijn maar liefst 3 slaapkamers én een badkamer beneden. Op termijn dus graag geen gedoe meer met trappen? Check!

Indeling:
Een heerlijke ruimte, die woonkamer met open keuken. Niet alleen voelt ie erg ruimtelijk aan, maar bovendien geniet je ook optimaal van de lichtinval en het omliggende groen. Aansluitend zien we de vernieuwde keuken met alle nodige snufjes. De afwas doen en ondertussen de kinderen in ’t zwembad in de gaten houden? Dubbelcheck! (Of nog beter: de kinderen laten afwassen terwijl mama/papa aan het zwembad ligt.) Naast de keuken vinden we nog een wasplaats met toegang naar de ... achtertuin.
Verder zijn er beneden 3 slaapkamers, waarvan 2 voorzien werden van vaste kasten. Ook vinden we hier een badkamer met een ruime inloopdouche, badkamermeubel en toilet. Er is tenslotte nog een gastentoilet.

Boven zijn nog 3 bijkomende slaapkamers, waarvan de riante master bedroom voorzien is van een eigen inloopkast en toegang naar de 2de badkamer. Deze keer met een bad, douche, dubbele wastafel en toilet. De badkamer is trouwens ook toegankelijk via de nachthal.

Nog niet veel voldoende ruimte? No problemo, er is nog een nette bergzolder. Ideaal voor de noodzakelijke rommeltjes.

Tuin al gespot? Oké, het is nu niet het meest sexy seizoen om een tuin te bewonderen, maar je kan je er heus wel iets bij voorstellen, toch? Check dat ruime (verwarmde) zwembad, fijn zonneterras en heerlijke lounge/poolhouse. En een mooie bonus: geen last van glurende buren!

De auto’s zet je droog te slapen in de garage of onder de carport.

P.s. Tuin nog niet groot genoeg? Geen probleem! Je kan nog een bijkomend stuk grond aan de overkant van de straat huren voor ‘n prikje.
Lees meer Verberg