Woning verkocht in Ravels

Verkocht Ravels Broekstraat 17
Groot, vrijstaand wonen op een flink perceel onbetaalbaar, zeg je? Niet als je zelf wat handig bent, want deze woning kan omgevormd worden naar een absoluut pareltje. Laat je trouwens niet misleiden door de buitenzijde van de woning, want de eigenaars hebben de laatste jaren heel wat updates aangebracht aan de binnenkant. Er werd o.a. een veranda geplaatst, en keuken en badkamer werden vernieuwd.

Je kan er dus zo in, en op termijn (naar eigen smaak en budget) de woning gaan opknappen. Maar ondertussen zit je wel heerlijk te wonen “op den buiten” op een perceel van maar liefst 2413m²!

Ook ideaal voor een zelfstandige die wat opslagruimte aan huis wil. De schuur/garage aan de woning al gespot?!

Indeling:
Via de inkomhal stappen we de woonkamer in. Wat vroeger een donkere ruimte was, werd volledig opengetrokken en uitgebreid naar de grote woonkeuken. Deze werd een 10tal jaren geleden vernieuwd met duurzame en neutrale materialen, en is dus instapklaar. Naast de keuken vinden we nog een handige bergplaats en kelder. Ook de ... veranda naast de keuken is een absolute topper. Deze is niet alleen erg groot, maar je kan optimaal genieten van het uitzicht op je heerlijke tuin.
Verder vinden we achteraan nog een ruime badkamer – ook deze werd een 10tal jaren geleden vernieuwd – en een apart toilet. De wasplaats tenslotte geeft ook toegang naar de garage/schuur.

Op de 1ste verdieping zijn 3 grote slaapkamers, en nog een extra douchekamer. De bovenverdieping kan op termijn een update gebruiken, maar de basis is top: goede ruimtes, veel lichtinval en fundering in betonconstructie. Een toffe laminaat en een flinke lik verf doen wonderen!

En dan uiteraard de absolute troef: een riant perceel in ’t midden van ’t groen. De tuin werd steeds tot in de puntjes onderhouden, dus is een mooie basis om je eigen ding mee te doen. Een hobby of job die wat extra ruimte vraagt? No problemo, de totale oppervlakte van de bijgebouwen is zo’n 100m².

Mooi wonen toch?
Lees meer Verberg