U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2380 Ravels

Omschrijving

Wat was het ook alweer? Don’t judge a book by its cover? Laat je dus niet misleiden door wat op ’t eerste zicht misschien een ietwat verouderde gevel lijkt, want de huidige eigenaars hebben vooral héél wat geïnvesteerd het upgraden van de structuur en binnenzijde van dit stulpje.
Een kort overzichtje? Zonnepanelen, volledig nieuwe achterbouw, vloerverwarming, ramen, elektra, verwarmingsinstallatie, etc.. Enkel nog wat hippe meubels en je bent vertrokken!
Indeling:
Altijd een fijne binnenkomer, zo’n grote en lichte inkomhal. En check ook die prachtige stalen deur naar de keuken! Ook de keuken zelf werd een aantal jaren geleden onder handen genomen, en is dus instapklaar. Verder werden alle overbodige muren verwijderd, met een heerlijk lichte leefruimte als resultaat. Heb je trouwens de nieuwe vloer (met vloerverwarming) al gespot, die doorloopt over de volledige benedenverdieping?
De aanbouw werd in 2018 in een volledig nieuw jasje gestopt, en omvat een douchekamer met aansluitingen voor de wasmachine, een apart toilet en de toegang naar de tuin.
Op de 1ste verdieping werden 2 riante slaapkamers ingericht, en een tweede badkamer. Licht, onderhoudsvriendelijk en afgewerkt met duurzame materialen. En zo hebben we ’t graag, toch? Graag nog wat extra bergruimte? No worries, check die handige ingebouwde kast in de hal!
Ook de zolderverdieping werd volledig afgewerkt, en omvat een enorme (slaap)kamer (die eventueel opgesplitst kan worden naar 2 kamers) en een kleinere hobbykamer/berging met nog extra opslagmogelijkheden. Ook hier vinden we weer een ingebouwde kast in de hal.
De tuin is rechttoe rechtaan: niet te veel onderhoud en een fijne basis om je ding mee te doen. En…al gezien dat je géén inkijk van de buren hebt?
En dan de hamvraag. Of in dit geval de lamvraag. Ja, je zit naast een kebabzaak. En nee, je hebt hier ab-so-luut geen “last” van. Geen geluid, geen heleboel auto’s voor de deur en geen geurhinder. Makelaarspraat, zeg je? Kom het zelf effe checken. Als je wél iets kan vinden, dan trakteren we je op een jaar gratis kebab.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Just Wonen