Woning met optie - reservatie in Poppel

Vraagprijs: € 499 000 Poppel Steenweg Weelde 92 A
Een tekst schrijven voor dit stulpje? Totaal overbodig. Dat snappen we, want oh boy…dit huis verkoopt zichzelf toch? Net-niet-nieuw (bj. 2019), high-end afwerking, energiezuinig (check de warmtepomp en zonnepanelen!), vloerverwarming, groene omgeving met veel privacy, vollédig onderkelderd, en dat alles voor een prijs onder de 500k. Mooi toch?

En de allergrootste bonus? Officieel woon je aan de Steenweg Weelde en da’s een drukke straat. Fact. Maarrrrrr dit stulpje staat in een klein zijstraatje ervan, en is dus érg rustig gelegen. Rust en privacy: dubbelcheck!

Indeling:
Een fijne bonus van een woning aan de rand van ‘t bos? Superveel ramen, maar geen last van glurende buren. De woonkamer en keuken zijn dus omringd door glas, met een erg fijn zicht op je tuin. De keuken is verder voorzien van alle nodige snufjes, en is een echte familieruimte. Verder vinden we naast de keuken nog een giga wasplaats met douche, een gastentoilet en de toegang naar de inpandige garage.

Boven zijn 3 grote slaapkamers aanwezig, waarbij de grootste ... slaapkamer nog toegang geeft naar een apart kamertje. Ideaal als inloopkast! Ook de badkamer is een voltreffer, met een bad, inloopdouche en dubbele wastafel. Verder is er nog meer dan voldoende ruimte om er ‘s ochtends een dansje te doen. Het toilet is ook weer apart.

En een topper om te sluiten: check de gigantische kelder! Zelfs die werd netjes afgewerkt, dus een ideale opslag en/of hobbykamer(s).

De tuin is groot en makkelijk in onderhoud. Een allemansvriend dus!
Lees meer Verberg