Woning te koop | in afhandeling in Poppel

Vraagprijs: € 420 000 Poppel Steenweg Weelde 90
Op ’t eerst zicht een knus huisje, maarrrrr…

Wat was het ook alweer? Don’t judge a book by its cover! Want achter de charmante, ietwat compacte gevel zit een verrassend groot huis met heerlijk veel lichtinval. Eerder een klassieke inrichting, of toch meer fan van een moderne aankleding? Door het gebruik van neutrale, superdegelijke materialen past deze woning bij elk interieur.

Het stulpje is met z’n 5 jaar piepjong, dus hij is echt instapklaar én ‘ie voldoet aan alle huidige energienormen. Bonus: vloerverwarming op basis van warmtepomp!

Indeling:
Op het gelijkvloers vinden we een grote, open lay-out die wonen, eten en koken met elkaar verbindt. De keuken is voorzien van alle mogelijke snufjes, én is een aangename werkplek dankzij de lichtinval en de rechtstreeks aansluiting met de tuin.

Naast de keuken zien we een doucheruimte, waar ook de aansluitingen voor wassen en drogen werden voorzien. Er is tenslotte een gastentoilet aanwezig.

Boven merken we 3 riante slaapkamers (lees: balzalen) en een badkamer met bad, ... douche en groot badkamermeubel. Het toilet is weer apart.

Ook de auto slaapt droog in de garage.
De zuid-gerichte tuin is onderhoudsvriendelijk en volledig omheind. Een tuinhuis is aanwezig.

By the way; op zoek naar een woning als investering? De huidige (fantastische) huurder krijg je er in dat geval gewoon gratis bij!

Nog een zakcentje over? De woning links staat ook te koop.
Lees meer Verberg