Woning te koop in Poppel

Vraagprijs: € 799 000 Poppel Trier 27
Veel mogelijkheden, vraag je? Understatement, zeggen wij! Wat dacht je van wonen in een charmante boerderij met prachtig zicht op de velden? Het is een flinke opknapper, maar wat een gezellige basis! Of eerder fan van een (co-housing)projectje? Deze woning splits je makkelijk op, en maak je zo een tweewoonst of kangoeroewoning van!

Of zie je het nog een stuk grootser, en heb je eerder een neus voor projectontwikkeling? Afbreken en verkavelen! Met een straatbreedte van zo’n 70m kan je al iets, toch?

Het terrein bestaat momenteel uit een grote boerderijwoning, een schuur van 350m², een schuur van 300m² en een naastgelegen bouwgrond.

Indeling:
Zoals het hoort op een ouderwetse boerderij komen we binnen via de achterdeur. (No worries, er is uiteraard ook een voordeur). Via de achterinkom komen we bij de riante keuken, die doorloopt naar de enorme woonkamer. De tijd is even blijven stilstaan, maarrrr de authenticiteit spat eraf. Check die balken, de haardmantel en de gezellige slagvensters!

Verder vinden we beneden nog een ... wasplaats, badkamer, apart toilet, een opkamertje – want zo ging dat vroeger – , een kleine kelder en een eerste slaapkamer. Aan de voorzijde is nog een grote slaapkamer.

De bovenverdieping is een blanco canvas. Een énorme ruimte met mogelijkheden dus.
Tenslotte is er nog een dubbele, inpandige garage.

Een pand voor de liefhebber!
Lees meer Verberg