Woning te koop | in afhandeling in Oud-Turnhout

Vraagprijs: € 435 000 Oud-Turnhout Dode Dreef 52
De woonwensen die we het allervaakst te horen krijgen? Vrijstaand, rustig en kindvriendelijk, instapklaar. En niet te vergeten: betaalbaar. Maar dat laatste mag je vaak met ’n korrel zout nemen, want dat is dan meestal de dooddoener. Klinkt bekend?

Maarrrrr…wedden dat dit supergezellige stulpje dan aardig in de buurt komt van je checklist? Oké, hij is niet nieuw, maar heeft wel een hele eigentijdse basis én werd steeds uitmuntend onderhouden. Dus instapklaar? Check. Rustig en kindvriendelijk wonen? Check. Vrijstaand? Dubbelcheck!

Nog een bonusje voor onze stiekem-niet-meer-zo-piepjonge-kopers? Er is een gelijkvloerse slaapkamer met aansluitend een badkamer, dus ideaal voor op ”uwe ouwe dag”. (Maar ssstt, da’s pas voor minstens over 100 jaar uiteraard).

Indeling:
Het toffe aan een typische nineties-woning? Een Inkomhal. Met hoofdletter i. Want hier kan je al eens een dansje doen, toch? (by the way; een bijpassende 90s aanrader: 2Fabiola of Faithless) Een superfijne binnenkomer met veel ruimte, lichtinval en hoge plafonds. ... Hier vinden we een eerste (gasten)toilet.

Door de glazen deuren komen we in de woonkamer: een lichte ruimte met grote ramen en ook weer die hoge plafonds. De speelse indeling maakt ‘m net wat anders dan anders, en dat houdt het spannend, toch? Heb je trouwens gespot dat de eigenaars voor bijna alle muren een kast op maat lieten maken, inclusief een bureauruimte en televisiemeubel. De houthaard zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

Aansluitend vinden we de keuken. Een allemansvriend: neutrale kleuren, duurzame materialen en praktisch ingericht. De toestellen werden vernieuwd, dus je kan er zo in. Om de hoek nog een superhandige voorraadruimte met aansluitingen voor wassen en drogen.

Als we dan terugwandelen naar de inkomhal, komen we meteen bij een fijne troef: de gelijkvloerse (slaap)kamer. En om het dan helemaal af te maken: er is een ensuite badkamer – klinkt chique – met bad, douche, wastafel en toilet.

Boven zijn nog 3 slaapkamers (lees: balzalen), telkens voorzien van een volledige kastenwand.
Extra bonus: dat bespaart je heel wat echtelijke ruzies bij het in elkaar zetten van de beruchte PAX-kasten van Ikea. (We weten waarover we spreken. Trust me).
Verder is ook hier een badkamer, deze keer met dubbele wastafel, douche en toilet.

Er is tenslotte nog een klein zolderkamertje. Ideaal voor de rommel die je eigenlijk nooit gebruikt. Ook tof als logeerkamer voor je schoonmoeder.

En dan die tuin: met veel zorg aangelegd, netjes onderhouden en geen last van glurende buren. Staat er nog iets extra op je verlanglijstje? Misschien een grote, dubbele garage met extra opslag op zolder? Check!

En dat alles in een rustige straat op wandelafstand van de bossen.
Nu is je lijstje hélemaal afgevinkt, toch?
Lees meer Verberg