Woning te koop | in afhandeling in Oud-Turnhout

Vraagprijs: € 479 000 Oud-Turnhout Dijkzijde 32
Een renovatie uit de “boekskes”! Wat er precies allemaal vernieuwd is, vraag je? Heb je even? Zo ongeveer àlles kreeg namelijk een make-over. De enkele zaken die nog origineel zijn, werden kritisch bekeken en in een nieuw jasje gestopt indien nodig.

Een paar kleine details moeten nog afgewerkt worden (o.a. plinten, trapbekleding, etc), maarrrrr we zorgen ervoor dat de woning instapklaar wordt opgeleverd. Likje verf, wat hippe meubels en je zit goed voor 25 jaar. Heerlijk toch?

Indeling:
Zullen we aan de achterkant beginnen? Want da’s meteen een knaller om mee uit te pakken. Check de giga woonkamer met open keuken! Een oppervlakte van maar liefst 80 m², waar wonen, eten en koken heerlijk in elkaar doorlopen.

Heb je de high-end features en de hoge afwerkingsgraad trouwens al gespot? De combo van de trendy keuken, eigentijdse parket, hippe blokdeuren en de strakke lijnen zorgen voor nét dat tikje meer.

De open sfeer wordt nog eens extra in de verf gezet door de grote ramen aan de achterzijde.

Naast de keuken heb je nog ... een handige voorraadkelder. Graag nog wat extra opbergruimte? No problemo, de wasplaats is voorzien van een grote kastenwand. Hier vinden we trouwens ook de achterinkom, mét een extra douche. Kinderen komen vuil van de jeugdbeweging, of man/vrouwlief heeft zich weer in ’t zweet gewerkt? Effe schrobben, en ze kunnen schoon het huis in.

Verder is er nog een apart toilet, en de inpandige garage.

Op de 1ste verdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan de master bedroom werd voorzien van een extra ruimte voor een inloopkast. Ook de badkamer werd volledig vernieuwd, met een douche, bad, grote kastenwand met dubbele wastafel, en een toilet.

Toch nog zin in een projectje? Je kan je helemaal uitleven op de zolder. Momenteel niet afgewerkt, maarrrrr wel met heel wat potentieel. De vaste trap is aanwezig, dus je kan meteen aan de slag.

Ook de zuid-gerichte tuin kreeg een flinke make-over. Met de overdekte poolhouse als bonus! Oké, eerlijk is eerlijk: de pool zelf moet je er wel nog effe bijdenken, maar dromen mag, toch?

Enneuh…heb je gespot dat er géén glurende buren zitten aan de achterzijde?
Lees meer Verberg