U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2360 Oud-Turnhout

Omschrijving

Een droomklusje voor de doe-het-zelver?! Absoluut! Laat je namelijk niet misleiden door het ietwat gedateerde interieur, want deze woning is structureel verassend goed in orde. Wat dacht je anders van een EPC-score van slechts 211 kWh/m²? Oké, je moet er even doorheen kijken, maar met een flinke pot verf, een gezonde dosis creativiteit en wat hippe meubels kom je al ’n heel eind!

Indeling:
Een vaak gehoord statement: “een rijwoning is toch altijd een beetje donker”. Niet dus, en dat bewijst deze woonkamer. Grote ramen aan voor- en achterzijde zorgen voor een lichte sfeer. Wil je deze nog eens extra benadrukken? Wat dacht je van het weghalen van een stuk muur, zodat je zo een ruime, open keuken kan creëren? En als je het helemaal groots ziet, dan kan je zelfs de woonkamer nog een stukje uitbreiden. Nee hoor, het is geen must, maar dromen mag. Er is trouwens overal centrale verwarming (met recente HR-ketel), maar een kachel in de woonkamer zorgt voor extra sfeer.

De keuken is voorzien van alle nodige snufjes en heeft een toegang naar de kelder. Verder zien we aansluitend een eerste badkamer, waar je ook de wasmachine kwijt kan. Ook de inpandige garage sluit aan bij de keuken.

De bovenverdieping is verrassend groot, en voorzien van 3 slaapkamers. De ene wat groter dan de andere, dus alle kinderen of hobby’s vinden hun plekje wel. Verder zien we een tweede badkamer, deze keer met een bad.

Tenslotte is er nog een zolder. Momenteel niet afgewerkt, maar een handige Harrie of Hennie zoals jij kan hier wel mee aan de slag, toch? De vaste trap is aanwezig en isolatie werd al voorzien.

De tuin is een allemansvriend: niet te groot, niet te klein en vooral een goede basis om je eigen ding mee te doen. Een bonus voor de klussende echtgeno(o)t(e): een groot tuinhuis!

Een laatste troef om mee af te sluiten? Je woont in doodlopende, kindvriendelijk buurt (check het speelplein!), maar op een paar minuutjes fietsen vertoef je in de bruisende dorpskern.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Just Wonen