Woning verkocht in Oud-Turnhout

Verkocht Oud-Turnhout Landbouwstraat 4
Het fijne aan zo’n laagbouwwoning? De mogelijkheden! Graag je woonoppervlakte uitbreiden, zonder dat je moet bijbouwen? No problemo, want check die zolder! Oké, je hebt er wat werk aan, maar een handige Harrie(tte) kan hier wel iets mee, toch?
Ook de buurt is een absolute voltreffer. Geen gedoe met doorgaand verkeer, maar rustig wonen nabij een doodlopende straat.
Indeling:
Via de inkomhal (met gastentoilet) stappen we in de woonkamer. De authentieke charme spat eraf, maar misschien voor de coole millennial – ja, wij gebruiken hippe termen – nét iets te rustiek? No worries, wat dacht je van het zandstralen of schilderen van het houtwerk, om het net iets luchtiger te maken? De haard zorgt voor extra sfeer, maar er is ook centrale verwarming (met recente ketel) in de volledige woning.
Aansluitend vinden we de ruime keuken. Vakmanschap en top onderhouden, dus deze kan zeker nog een rondje mee. Graag een open keuken? Eitje, want de muur tussen de woonkamer en keuken kan er zo uit!
Naast de keuken is de wasplaats, die leidt naar ... de veranda. Verder zijn er 2 slaapkamers en een badkamer met bad, (vernieuwde) douche, toilet en wastafel.
Beneden maken we het rondje af met een grote inpandige garage. Die is trouwens gemakkelijk om te vormen naar een extra slaapkamer, kantoor of grote wasplaats.
En dan de zolder: een blanco canvas met heel wat mogelijkheden. Niet enkel een riante opslagplaats, maar ook handig voor het creëren van extra slaapkamers, badkamer, etc.
De tuin is een allemansvriend: niet te groot, niet te klein en heel wat privacy. Hier is nog een 2de garage én een grote bergplaats.
Lees meer Verberg