Woning te koop | in afhandeling in Merksplas

Vraagprijs: € 295 000 Merksplas Boogstraat 10
Foto’s gespot? Bijna ongelooflijk dat dit stulpje dit jaar al 50 kaarsjes uitblaast, toch? De liefde van de huidige eigenaars voor de woning spat eraf, en dat voel je. Een aantal zaken werden al met veel zorg vernieuwd, en de materialen die nog wel origineel zijn, werden uitmuntend onderhouden en kunnen dus zéker nog een rondje mee.

En dat in combo met een D-label zorgt ervoor dat je dus helemaal niets MOET vernieuwen.
Heerlijk toch?

Indeling:
Vanuit de inkomhal kan je letterlijk alle kanten uit: woonkamer, keuken, gastentoilet en bovenverdieping. Handig! Verder vind je aan de linkerzijde de woonkamer. Verrassend veel lichtinval, zeg je? Klopt! Grote ramen voor en achter zorgen voor licht en lucht. Graag nog extra punten voor sfeer en gezelligheid? Achter de (voormalige) schouwmantel zit nog een aansluiting voor een kachel.

De keuken vinden we ernaast. Deze werd enkele jaren geleden vernieuwd, dus in prima staat. Bij de keuken is nog een handige bergruimte.

Fan van een open lay-out en nog wat extra verbouwbudget ... over? Wat dacht je van het verbinden van de woonkamer, keuken en de grote achterbouw? Enkele muuropeningen groter maken, het verwijderen van de raam tussen woonkamer en veranda, en je hebt meteen een heel andere sfeer. Helemaal geen must, maar fijn dat het (nu of later) kan, toch?

Tenslotte vind je nog een garage, met aansluitingen voor wassen en drogen.

Boven zijn 3 slaapkamers. De badkamer werd ook in een nieuwe jasje gestopt. Deze is ietwat compact, maar alles wat je nodig hebt, is aanwezig.

Op de zolder kan je – met wat creativiteit en renovatiebudget – nog extra slaapkamer(s) maken. (Je kan altijd even op de koffie bij enkele buren om wat ideetjes op te doen. Doe ze de groeten!)

De tuin is een allemansvriend; niet té groot, zonnig en – wat had je gedacht – tot in de puntjes onderhouden. Het fijne aan deze (doodlopende) buurt? De kids kan je loslaten op het speelplein om de hoek!
Lees meer Verberg