U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2340 Beerse

Omschrijving

Ken je het? Je MOET voldoen aan de renovatieplicht. Je MOET de woning energiezuiniger maken. Je MOET heel veel, maar de moet…euh…moed zakt je dan in je schoenen, toch?

Bij deze laagbouwwoning moet je hélemaal niks. Fantastisch toch? Nee, het is geen nieuw huis, dus op termijn ga je heus wel wat klusjes willen uitvoeren. Maarrrr hij voldoet aan alle normen én de woning kreeg je de laatste jaren al een flinke update. Meubels erin, en je bent vertrokken.

Indeling:
Duidelijk en praktisch; een inkomhal met links 2 slaapkamers en een gastentoilet. Aan de rechterzijde stappen we de woonkamer in. Niet de klassieke indeling met allerlei donkere kamertjes achter elkaar, maar een open lay-out met veel lichtinval. Aansluitend is de riante keuken, voorzien van alle nodige snufjes. Er is trouwens nog een handige (en drrroge!) voorraadkelder.

Achter de keuken werd een veranda geplaatst, met fijn zicht op je – tot in de puntjes onderhouden – tuin. De veranda geeft ook toegang naar de garage, voorzien van aansluitingen voor wassen en drogen.

Tenslotte is er beneden nog een 3de slaapkamer – momenteel in gebruik als berging/hobbykamer – met de badkamer ernaast. Ook deze werd in een nieuw jasje gestopt, en voorzien van een badkamermeubel, douche en toilet.

Beneden heb je dus alles wat je nodig hebt, zeg je? Ab-so-luut! Maarrr heb je die zolder al gespot? Momenteel niet afgewerkt, maar een handige Harrie of Hennie tovert deze in no time om tot extra
slaapkamers, hobbyruimte, etc. Niks moet, alles mag!

Ook de tuin werd met veel liefde onderhouden, of wat had je gedacht? Een fijne basis om je ding mee te doen. De rommeltjes kan je kwijt in je tuinberging.

Een betaalbare instapper!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Just Wonen