Winkelruimte te koop in Ravels

Vraagprijs: € 250 000 Ravels Grote Baan 29 H C1
Residentie “Grote Meiboom”, dé commerciële eyecatcher van ons mooie Ravels!

Het zoveelste volgebouwd perceel langs de Grote Baan? Dat hebben we ondertussen wel gezien, toch? We doen het graag anders, en daar is Grote Meiboom een fantastisch voorbeeld van.

En daar pak jij als handelaar ook graag mee uit, toch?

1. Je investeert in je zaak, maar doet je omgeving dat ook? Niets zo vervelend als een nette zaak opbouwen, wanneer de buren of naastliggende gebouwen niet de uitstraling hebben waar jij als business voor wil staan. Residentie “Grote Meiboom” straalt klasse en rust uit.

2. De handelspanden worden casco opgeleverd. Je kan deze dus volledig afwerken naar eigen smaak en behoeften.

3. De gebouwen worden extreem energiezuinig afgewerkt (E-peil 20), en voorzien van een collectieve warmtepomp, zonnepanelen, vloerkoeling, voorziening ventilatie, etc. Goed voor de natuur én je portemonnee.

4. LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE! Zien en gezien worden. Laat ons eerlijk zijn: daar draait het om. Residentie “Grote Meiboom” is het ... meest centrale punt in Ravels, dus de ideale uitvalsbasis voor jouw activiteit.

5. And last but not least: een lokale makelaar. We kennen de buurt en de mogelijkheden. En we kennen jou. Graag wat info over het lokale gat in de markt? Laat maar komen! Benieuwd naar een lening of verzekering? U vraagt, wij draaien. Je hebt een lokaal aanspreekpunt, nu en in de toekomst.

Getriggerd? Wees er snel bij, want er zijn slechts 3 handelspanden. Spring eens binnen op kantoor!

Geen gedoe en gepuzzel met digitale plannen via onze website, maar een persoonlijk gesprek zodat we je stap voor stap kunnen begeleiden.

De ondergrondse parkeerplaats en berging zijn verplicht aan te kopen.
Lees meer Verberg