Service Flat verkocht in Ravels

Verkocht Ravels Klein Ravels 52 02-6
ACTIE: de volgende 3 appartementen worden aangeboden met een korting van maar liefst 5000 EUR!
OPENDEURDAG op 1 mei van 14u tot 17u.

Maar eerst en vooral: een assistentiewoning, wasda?

Heel eenvoudig: een woning op maat van de senior. Maar ook als investering is dit denken aan de toekomst. Want wist je dat een assistentiewoning toevallig een uitstekend rendement biedt?

Enkele voordelen:
– Je betaalt géén jaarlijkse onroerende voorheffing.
– Je verhuurt aan aantrekkelijke huurprijzen, omdat deze appartementen volledig werden uitgerust in functie van de noden van de bewoners.
– Je koopt een leegstaand appartement om te verhuren OF je kiest een appartement dat reeds een bewoner heeft. De fijne huurder krijg je er in dat geval gewoon gratis bij!
– Er is een syndicus, maar ook een zorgassistente. Inge is het eerste aanspreekpunt voor de bewoners, maar houdt ook een oogje in het zeil. Het gebouw blijft dus altijd netjes.
– Je verhuurt aan een erg stabiel publiek.

Verder hebben meerdere onderzoeken uitgewezen dat de vraag ... naar zorgwoningen steeds groter wordt. Er zijn vaak lange wachtlijsten bij serviceflatjes bij woonzorgcentra, en ook de huur van deze flatjes is hoger.

Elk appartement beschikt over een woonkamer, keuken, wasplaats/berging, badkamer en een eigen balkon of tuintje. Er is bijkomend nog een gezamenlijke tuin. Onderhoud is niet nodig, want dit doet de tuinman voor jou. Achter het terrein heb je een (brede) parkeerplaats en een afgesloten fietsenberging. Verder heb je nog een eigen berging in de kelder – bereikbaar met de lift.

Dus een assistentiewoning, wasda? Een investering in de toekomst. Letterlijk.

DIT APPARTEMENT IS VERHUURD.

Er zijn appartementen beschikbaar vanaf 58m² tot 84m².
We bezorgen je graag een overzicht van de prijzen. Ook de plannen zijn op te vragen op kantoor.

Verkoop onder registratierechten, dus GEEN BTW van toepassing.
REEDS 6 VERKOCHT/VERHUURD!
Lees meer Verberg