Service Flat te koop in Ravels

Vraagprijs: € 267 500 Ravels Klein Ravels 52 02-5
Eerst en vooral: een assistentiewoning, wasda?

Eigenlijk bepaal je dat volledig zelf. Op het eerste zicht is dit een gewoon appartement, maarrr… je deelt het gebouw met gelijkgestemden. Geen gedoe met die vervelende jongelui, maar gezellig samen met andere senioren.

Hoe samen? Ook dat bepaal je zelf. Je woont volledig zelfstandig, en kiest zelf waar, wanneer en hoeveel contact je hebt met je buren. Met de buurvrouw naar de winkel, pannenkoeken bakken of samen op trot tijdens 1 van de georganiseerde activiteiten? Fijn! Liever alleen op stap, en heb je voldoende aan een gezellige babbel in de ontmoetingsruimte? Ook leuk! Jij bepaalt.

En dan is er ons Inge. Onze fantastische woonassistente. Niet alleen is ze je eerste aanspreekpunt, maar zij zorgt ook voor je. Op welke manier dan ook. Op jouw tempo en naar jouw behoefte. Dat gaat van een gezellig kopje koffie tot het bellen van een ambulance in geval van nood. Inge staat voor je klaar als het nodig is.

De appartementen werden trouwens volledig ingericht om het je zo ... gemakkelijk mogelijk te maken. Op het eerste zicht is dit sowieso een licht, ruim appartement met alle comfort, maar het gaat verder dan dat. De woning beschikt over de laatste, gebruiksvriendelijke snufjes, maar werd ook erg toegankelijk gemaakt. Grote kamers, enorme (rolstoelvriendelijke) badkamers, brede deuren, ruime lift, etc. Er is een 24/24 noodoproepsysteem, dus jij (en je familie) kunnen op beide oren slapen.

Elk appartement beschikt over een woonkamer, keuken, wasplaats/berging, badkamer en een eigen balkon of tuintje. Er is bijkomend nog een gezamenlijke tuin. Onderhoud is niet nodig, want dit doet de tuinman voor jou. Achter het terrein heb je een (brede) parkeerplaats en een afgesloten fietsenberging. Verder heb je nog een eigen berging in de kelder – bereikbaar met de lift.

Benieuwd of het je ding is? Kom gerust eens langs! Inge verwelkomt je graag met een kopje koffie, en Sander geeft je een persoonlijke rondleiding in de appartementen. Check zeker ook onze kijkwoning. We hebben ‘m speciaal voor jou ingericht. Een leuke bonus? Alle meubels zijn te koop!

Twijfel je nog of kopen nog wel iets voor jou is? Ook geen probleem. Huren kan namelijk ook.
De huurprijs van de verschillende appartementen kan je opvragen bij Inge of Sander.

Dus een assistentiewoning, wasda? Dat is denken aan je toekomst.

Er zijn appartementen beschikbaar vanaf 58m² tot 84m².
We bezorgen je graag een overzicht van de prijzen. Ook de plannen zijn op te vragen op kantoor.

Verkoop onder registratierechten, dus GEEN BTW van toepassing.
Lees meer Verberg