Penthouse te koop in Ravels

Vraagprijs: € 499 000 Ravels Grote Baan 29 A3.1
Residentie “Grote Meiboom”, da’s groen wonen in hartje Ravels!

Welkom in appartement A3.1. Een waanzinnige penthouse op de derde verdieping van 119,29 m² met 2 slaapkamers en een fantastisch, zuidwest gericht terras van maar liefst 71,46 m²!

Het zoveelste volgebouwd perceel langs de Grote Baan? Dat hebben we ondertussen wel gezien, toch? We doen het graag anders, en daar is Grote Meiboom een fantastisch voorbeeld van:

1. Een design dat ons mooie Ravels tot z’n recht doet komen. Een trendy look, erg hoge afwerkingsgraad en een absolute meerwaarde voor ons straatbeeld. Met respect voor de groene omgeving en de privacy van de bewoners.

2. Je woont bijna letterlijk op het meest centrale punt in Ravels. Even gaan lunchen bij Tantie, een frisse neus halen in de bossen, een bezoekje brengen aan de bakker of een tripje naar de stad met de bus: alles is op wandelafstand.

3. We zetten de deur open voor élk type koper. Oppervlaktes van 60 m² tot 126m², appartementen van 1 tot 3 slaapkamers, gelijkvloers met tuin of penthouse met ... 3 terrassen, balkons van 8 tot 81m², betaalbaar wonen of net iets meer high-end. Iedereen welkom.

4. De appartementen worden extreem energiezuinig afgewerkt (min. e-peil 20), en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerkoeling, ventilatie, gemeenschappelijke laadpaal, etc. Goed voor de natuur én je portemonnee. En een fijne bonus: je krijgt 5 jaar lang 50% korting op je onroerende voorheffing.

5. Oerdegelijke constructie en met oog voor detail afgewerkt. Zelfs de bomen in het park werden zorgvuldig uitgekozen. En zo kennen we deze (Kempische) bouwheer Woestenborghs. Ze zorgen trouwens ook voor een uitmuntende opvolging: elke stap in het bouwproces wordt punctueel met je overlopen, zodat je exact weet waar je aan toe bent. De koffie krijg je er gratis bij.

6. De aankoopprijs omvat een budget voor je afwerking naar eigen smaak, zodat je je straks helemaal thuis voelt. Graag wat extra snufjes? No problemo. We zorgen voor een transparante offerte, want je weet graag wat je koopt.

7. And last but not least: een lokale makelaar. We kennen de buurt en de mogelijkheden. En we kennen jou. Graag later verhuren? Doen we! Je eigen huis (gratis) laten schatten om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Met plezier! Benieuwd naar een lening of verzekering? U vraagt, wij draaien. Je hebt een lokaal aanspreekpunt, nu en in de toekomst.

Het parkdomein bestaat uit 4 gebouwen met in totaal 41 appartementen en 3 handelspanden. Parkeren doe je in de ondergrondse garage, toegankelijk via de Meiboomlaan. Elk appartement beschikt over een ondergrondse berging, en er wordt een gemeenschappelijke parkeerplaats voorzien voor het laden van je elektrische auto. Graag je eigen laadpaal? No problemo, hier kan voor gezorgd worden.

De ondergrondse parkeerplaats en berging zijn verplicht aan te kopen.

Graag meer info? Spring eens binnen op kantoor! Geen gedoe en gepuzzel met digitale plannen via onze website, maar een persoonlijk gesprek zodat we je stap voor stap kunnen begeleiden.
Lees meer Verberg