Duplex verkocht in Turnhout

Verkocht Turnhout Waterloopstraat 32 4
Effe out of the box denken? Dit gezellige stulpje is net even wat anders, maar dat houdt het spannend, toch? Dit is namelijk een duplexappartement, met…de woonkamer boven, en de slaapkamer beneden.

Het grote voordeel? Geen lawaaioverlast van je bovenbuur in de slaapkamer, want die bovenbuur ben je zelf. Slim bekeken toch?

Indeling:
We vallen met de deur in huis, en stappen meteen de leefruimte in. Een fijne, open lay-out voor wonen en koken. Het enorme raam aan de voorzijde en de lichtkoepel bij de keuken zetten de lichte sfeer nog eens extra in de verf. Je hebt trouwens geen last van glurende buren, want aan de overzijde staan geen andere appartementsgebouwen.

De benedenverdieping werd ingedeeld in een bergplaats, apart toilet en een riante slaapkamer met een ensuite badkamer. Klinkt chique toch?

Er is geen balkon, maarrr een echte stadsmus als jij laat zich allicht liever trakteren op een terrasje, toch? De Nieuwe Kaai is bijna letterlijk om de hoek, dus check de drankenkaart alvast. Den eerste is van ons!

De auto ... zet je droog in je eigen garage. Een 2de auto? No worries, dit appartement is gelegen in een rustige, doodlopende straat. Er is dus heel wat (gratis!) parkeergelegenheid voor de deur.

By the way: ook als investering is dit een topper. De huidige (supercorrecte) huurder krijg je er dan gewoon gratis bij!
Lees meer Verberg