Appartement te koop in Weelde

Vraagprijs: € 369 000 Weelde Koning Albertstraat 139 0.2
Welkom in appartement 0.2. Een gelijkvloers appartement van 120m² met 3 slaapkamers en een tuin van maar liefst 135m².

’n Pareltje in de dorpskern. Et voila: de naam van dit project was een feit: Parelhof. Geen gigantisch project met een zielloze architectuur – zoals we wel vaker zien in ons dorp – maar een kleinschalige residentie met de nadruk op duurzaam wonen.

Makelaarspraatje, zeg je? Wat denk je zelf:

1. We focussen op woongemak. Geen gebouw waar we zoveel mogelijk appartementen/studio’s in proppen, maar er werd bewust gekozen voor ruime appartementen met voldoende buitenruimte.

2. De appartementen worden extreem energiezuinig afgewerkt (E-peil 20), en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerkoeling, ventilatie, etc. Goed voor de natuur én je portemonnee. En een fijne bonus: je betaalt 5 jaar lang slecht 50% onroerende voorheffing.

3. Oerdegelijke constructie en met oog voor detail afgewerkt. Zelfs de tuinaanleg werd zorgvuldig uitgekozen. En zo kennen we deze (Kempische) bouwheer Woestenborghs. Ze zorgen ... trouwens ook voor een uitmuntende opvolging: elke stap in het bouwproces wordt punctueel met je overlopen, zodat je exact weet waar je aan toe bent. De koffie krijg je er gratis bij.

4. Je krijgt een budget voor je afwerking naar eigen smaak, zodat je je straks helemaal thuis voelt. Graag wat extra snufjes? No problemo. We zorgen voor een transparante offerte, want je weet graag wat je koopt.

5. We zetten de deur open voor élk type koper. Een tof appartement van 85m² voor de verhuur, of klaar voor de volgende stap en graag je huis inruilen voor een appartement van 120m met een tuin van 135m²? U vraagt, wij draaien.

6. And last but not least: een lokale makelaar. We kennen de buurt en de mogelijkheden. En we kennen jou. Graag later verhuren? Doen we! Je eigen huis (gratis) laten schatten om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Met plezier! Benieuwd naar een lening of verzekering? You’re welcome. Je hebt een lokaal aanspreekpunt, nu en in de toekomst.

Voor de snelle beslisser valt dit project nog deels onder 6% BTW.
#Wasda? Spring eens binnen op kantoor en we geven je graag een woordje uitleg.

LANCERINGSACTIE: graag een 2de parkeerplaats aankopen? Deze koop je nu met 50% korting!

Alle parkeerplaatsen kunnen trouwens ook voorzien worden van een laadpaal. Wij zijn klaar voor de toekomst. Jij ook?
Lees meer Verberg