Appartement te koop in Ravels

Vraagprijs: € 340 000 Ravels Grote Baan 92 1
Tijd om afscheid te nemen van dat veel te grote huis met tuin, en de stap te zetten naar een appartement? Dat kennen we. Maarrr zijn de nieuwbouwappartementen tegenwoordig wel érg krap? Jep, ook dat kennen we.

Dé grote troef van dit appartement? Een vloeroppervlakte van maar liefst 1 5 0 m²! Méér dan voldoende ruimte om op zondag de hele familie uit te nodigen, toch? Verder is het een kleine residentie met slechts 4 appartementen, dus geen gedoe met een heleboel buren onder hetzelfde dak.

Had je trouwens al gespot welke hoogwaardige materialen gebruikt werden? De vorige niet-meer-zo-piepjonge eigenaars wilden het graag netjes. Érg netjes. En dat zie je. Je kan er dus echt zo in.

Indeling:
Altijd handig, zo’n grote inkomhal. Niet alleen een fijne binnenkomer, maar ook erg praktisch. Aan de voorzijde vinden we de riante woonkamer. Een oppervlakte van 44 m² om exact te zijn, dus daar kan je al iets mee toch? Heerlijk ruim, en vooral erg licht. Aansluitend vinden we de keuken. Een tijdloos design én voorzien van alle nodige ... snufjes.

Aan de achterzijde vinden we maar liefst 3 ruime slaapkamers, die telkens toegang geven naar het balkon. Check trouwens ook het erg groene uitzicht! Dat ochtendkoffietje op je terras wordt zo wel erg gezellig.

De badkamer is – je raadt het al – ook weer erg groot, en hoogwaardig afgewerkt. Er is een bad, douche en een dubbele wastafel. Naast de badkamer vinden we een handige berging.
Tenslotte geeft de inkomhal ook nog toegang naar een gastentoilet en wasruimte.

Achter het gebouw beschik je over een eigen garage, en er is extra (gezamenlijke) parkeergelegenheid.

Nog enkele laatste troeven als bewijs dat dit appartement nét dat tikje extra heeft?
– Verrassend gunstige EPC-score
– voorzien van een alarm
– Elektriciteit werd volledig goedgekeurd
– Een west-gericht terras met veel privacy
– Een kleine residentie, dus érg rustig wonen

De garage is verplicht aan te kopen voor 25.000 EUR.
Lees meer Verberg