Appartement te koop in Ravels

Vraagprijs: € 252 000 Ravels Kerkstraat 29 31 C1.1
Wonen in ’t Bloemenhof? Da’s Ravels!

Welkom in appartement C1.1. Een appartement van 90m² op de 1ste verdieping met 2 slaapkamers en een terras van 9m².

Bloemenhof is een project om trots op te zijn. Echt. Want laat ons eerlijk zijn: niet élk appartementsgebouw is een meerwaarde voor ons dorp. Deze keer doen we het anders. Eindelijk.

1. Geen volgebouwd perceel langs de welbekende hoofdweg, maar 4 kleinere residenties in een parktuin. Met respect voor de groene omgeving en de privacy van de bewoners.

2. De appartementen worden extreem energiezuinig afgewerkt (E-peil 20), en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerkoeling, ventilatie, etc. Goed voor de natuur én je portemonnee. En een fijne bonus: je betaalt 5 jaar lang géén onroerende voorheffing.

3. Oerdegelijke constructie en met oog voor detail afgewerkt. Zelfs de bomen in het park werden zorgvuldig uitgekozen. En zo kennen we deze (Kempische) bouwheer Woestenborghs. Ze zorgen trouwens ook voor een uitmuntende opvolging: elke stap in het bouwproces wordt ... punctueel met je overlopen, zodat je exact weet waar je aan toe bent. De koffie krijg je er gratis bij.

4. Je krijgt een budget voor je afwerking naar eigen smaak, zodat je je straks helemaal thuis voelt. Graag wat extra snufjes? No problemo. We zorgen voor een transparante offerte, want je weet graag wat je koopt.

5. We zetten de deur open voor élk type koper. Oppervlaktes van 60 m² tot 136m², appartementen van 1 tot 3 slaapkamers, gelijkvloers met tuin of penthouse met 3 terrassen, betaalbaar wonen of net iets meer high-end. Iedereen welkom.

6. Ook ons niet-meer-zo-piepjonge publiek zetten we graag in de Bloemetjes. Erg toegankelijke appartementen, een lift tot in de parkeergarage, invalideparkeerplaatsen voor de deur en een supercentrale locatie. Even gaan lunchen in de Wouwer, een bezoekje brengen aan de bakker en beenhouwer of een tripje naar de stad met de bus: alles is op wandelafstand.

7. And last but not least: een lokale makelaar. We kennen de buurt en de mogelijkheden. En we kennen jou. Graag later verhuren? Doen we! Je eigen huis (gratis) laten schatten om te kijken wat de mogelijkheden zijn? Met plezier! Benieuwd naar een lening of verzekering? U vraagt, wij draaien. Je hebt een lokaal aanspreekpunt, nu en in de toekomst.

Getriggerd? Spring eens binnen op kantoor! We zitten létterlijk 100m van jouw toekomstige woning, dus we wandelen graag even met je naar de werf.

FASE 1 voor 75% verkocht.

Ondergrondse parkeergarage verplicht aan te kopen. Bijkomende (bovengrondse) parkeerplaats en berging zijn optioneel.
Lees meer Verberg