Appartement te koop in Ravels

Vraagprijs: € 151 025 Ravels Kerkstraat 29 31 A0.2
Werken in ’t Bloemenhof? Da’s Ravels!

Welkom in handelspand A0.2. Een open lay-out van 83m² met terras van 9,5m².

Bloemenhof is een project om trots op te zijn. Echt. Geen volgebouwd perceel aan de welgekende hoofdbaan, maar 4 kleinere residenties in een parktuin. Dus deze keer doen we het anders. Eindelijk.

En daar pak jij als handelaar ook graag mee uit, toch?

1. Je investeert in je zaak, maar doet je omgeving dat ook? Niets zo vervelend als een nette zaak opbouwen, wanneer de buren of naastliggende gebouwen niet de uitstraling hebben waar jij als business voor wil staan. Bloemenhof staat voor klasse en rust. De nette buren krijg je er dus gratis bij.

2. De handelspanden worden casco opgeleverd. Je kan deze dus volledig afwerken naar eigen smaak en behoeften.

3. De gebouwen worden extreem energiezuinig afgewerkt (E-peil 20), en voorzien van een collectieve warmtepomp, zonnepanelen, vloerkoeling, voorziening ventilatie, etc. Goed voor de natuur én je portemonnee. En een fijne bonus: je betaalt 5 jaar lang géén ... onroerende voorheffing.

4. PARKING! PARKING! PARKING! We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, want gebrek aan parkeergelegenheid is één van de grootste frustraties bij handelspanden. Bloemenhof voorziet maar liefst 65 (!) parkeerplaatsen voor de deur. Een aantal kan je zelf aanschaffen, maar sowieso komen er 50 publieke plaatsen, incl. mindervalide parkeerplaatsen.

5. Je kan kopen op de groei. Er zijn in totaal 6 handelspanden, gaande van 70 tot 100m². Graag nog wat groter? No worries, we bekijken graag voor jou de mogelijkheden. 2 handelsruimtes koppelen, of combineren met een naastgelegen appartement ter omvorming naar een kantoor? U vraagt, wij draaien!

6. And last but not least: een lokale makelaar. We kennen de buurt en de mogelijkheden. En we kennen jou. Graag wat info over het lokale gat in de markt? Laat maar komen! Benieuwd naar een lening of verzekering? U vraagt, wij draaien. Je hebt een lokaal aanspreekpunt, nu en in de toekomst.

Getriggerd? Spring eens binnen op kantoor! We zitten létterlijk 100m van jouw toekomstige zaak, dus we wandelen graag even met je naar de werf.

Ondergrondse parkeergarage verplicht aan te kopen. Bijkomende (bovengrondse) parkeerplaatsen en berging zijn optioneel.
Lees meer Verberg