Appartement verkocht in Beerse

Verkocht Beerse Boudewijnstraat 72 6
Waarom wij stiekem een zwak hebben voor dakappartementen? Niet alleen zijn de schuine wanden en hoge plafonds supersfeervol, maar je hebt ook geen gedoe met lawaaierige bovenbewoners of glurende buren op je terras. En we zijn al hélemaal fan van een duplex, want hoera…ruimte! Alle hoekjes en kantjes goed benut en in dit geval maar liefst 3 slaapkamers!

Indeling:
Yes, een ruime inkomhal! Never underestimate een goei inkomhalleke, want je schoenen en je jassen laat je liever niet in de woonkamer rondslingeren. Het aparte toilet is ook altijd een fijne bonus.

En dan stappen we de woonkamer in: een 10 voor sfeer en gezelligheid, toch? Een open lay-out, die nog eens extra in de verf wordt gezet door het hoge plafond en de vele ramen. De open keuken is voorzien van alle nodige snufjes, en werd verrassend praktisch ingericht.

Verder vinden we op deze verdieping 2 slaapkamers, en een badkamer met een bad (met douchescherm) en wastafel.

Via de woonkamer kom je bij je balkon. Geen giga plein, maar wel een cosy plekje met veel ... privacy.

De trap in de woonkamer brengt ons bij de bovenverdieping. Heb je al gespot dat de eerste kamer volledig open is? Ideaal als bureau of speelkamer voor de kinderen: je staat nog steeds in verbinding met de woonkamer, maarrrrr je hoeft niet op te ruimen als je gasten in de woonkamer hebt. Dubbelcheck! Of wat dacht je van het omtoveren naar een gave inloopkast bij de master bedroom? Er is namelijk aansluitend nog een ruime slaapkamer. Verder vinden we hier ook de wasplaats.

Je kan de auto kwijt onder het gebouw. Je beschikt hier over je eigen plekje, en die zit gewoon bij in de prijs. Een 2de auto? No worries, in de straat is altijd voldoende plaats.
Lees meer Verberg