Woning te huur | in afhandeling in Weelde

Huurprijs: € 1 250 /maand Weelde Olmenstraat 16
Oh boy, weer eentje om van te smullen! Een huurwoning zoals “in de boekskes”: spiksplinternieuw, trendy materialen, tot in de puntjes afgewerkt (incl. geschilderd, verlichting en gordijnrails aanwezig), energiezuinig én in een fijne buurt. Koffers al klaar?!

En de allergrootste bonus? We hebben er maar liefst acht voor jullie in de aanbieding. A C H T! Gezellig samenhokken met familie en vrienden in dezelfde straat: check!

Ter info: je hoeft NIET voor alle huizen in schrijven op het bezoekmoment. Als je voor 1 woning inschrijft, dan kan je ook een andere bezichtigen (indien gewenst). De eerste 4 zijn nu al beschikbaar. Voor de andere 4 moet je nog enkele weken geduld hebben.

Indeling:
Hippe binnenkomer, zo’n trendy stalen deur in de inkomhal, toch? Verder vinden we hier een gastentoilet en een bergplaats met aansluitingen voor wassen en drogen.

Door de hippe deur stappen we de woonkamer in met open keuken. Een lekker lichte, open lay-out met fijn zicht op de tuin. De keuken is voorzien van alle snufjes. Heb je ... trouwens gemerkt dat alle hoekjes en kantjes goed benut werden? Check de handige bergkast onder de trap!

Op de 1ste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. En een fijne bonus: weer een apart toilet.

Zelfs de zolderruimte werd volledig afgewerkt. Hier vinden we slaapkamer 4, en nog een extra bergruimte.

Voor de inrichting van de tuin moet je nog even je fantasie gebruiken, maar het ziet er nu al gezellig uit, toch? De tuin wordt volledig afgewerkt met onderhoudsvriendelijk planten en materialen, dus je tuinman hoef je niet mee te verhuizen. Geen gedoe met onderhoud, maar clean en kindvriendelijk.

Je kan 2 auto’s kwijt op je eigen oprit, en er is nog extra parkeergelegenheid in de buurt.
Lees meer Verberg