Woning verhuurd in Weelde

Verhuurd Weelde Koning Albertstraat 171
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Het schoolvoorbeeld van een (h)echte gezinswoning: op fietsafstand van de school en openbaar vervoer, een supermarkt voor de deur, een fijne tuin, grote slaapkamers én de afgewerkte zolder is de ideale hobbyruimte of chill room voor de tieners. (Of is de term “chill room” niet meer hip?).

De woning is niet nieuw, maar kreeg regelmatig een update en is dus instapklaar.

Indeling:
Zullen we een keertje aan de achterzijde starten, want in de Kempen komt ‘goei volk altij langs achter’, toch? In dit geval via de zijdeur, waardoor je de keuken binnenwandelt. Een fijne ruimte met aansluitend nog een handige kelderberging. En bonus: de afwas doen met zicht op de kerk!

Nog wat opslag nodig? No problemo: naast de keuken zit een ruime bergplaats. Verder is er een apart toilet en de inpandige garage. Aan de achterkant van het huis werd nog een veranda/serre geplaatst.

De woonkamer zit ... vooraan in de woning; check ook die grote ramen! FIY: de open haard werkt niet meer, maar jij zorgt zelf wel voor sfeer en gezelligheid, toch?

Op de 1ste verdieping zijn 3 riante slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel, bad (met douche) en een toilet. Verder is hier nog een extra bergruimte, ook met aansluitingen voor wassen en drogen.

Een verdieping hoger zit nog een fijne bonus verstopt; hoewel er geen vaste trap voorzien werd, is de zolder ook volledig afgewerkt.

De tuin is erg kindvriendelijk; niet te veel gedoe, maar rechttoe rechtaan en dus onderhoudsvriendelijk. Heb je al een plekje gespot voor de trampoline en het plonsbadje in de zomer?
Lees meer Verberg