Woning verhuurd in Weelde

Verhuurd Weelde Turnhoutseweg 60
Niet nieuw, niet oud, maar gewoon goed. En dat is het fijne aan deze woning: je kan er zo in, en mondjesmaat je eigen ding doen. Met een likje verf starten, je meubels erin en klaar? Prima! Of liever meteen the bigger picture zien, en de veranda uitbouwen tot een enorme leefkeuken met kilometers ver uitzicht op ‘t groen? Ook top!
Indeling:
Via de inkomhal komen we bij de L-vormige woonkamer. Verrassend veel lichtinval, toch? Is de vloer iets te veel van ’t goeie? Denk er even een trendy parketvloer bij, en het ziet er plots heel wat hipper uit. Of zie je het meteen wat grootser? Wat dacht je van het slopen van de muur naar de keuken, waardoor je vanuit je woonkamer zo de achterliggende velden in kan kijken?
Iets te veel van ’t goeie? No worries, de keuken zelf werd vernieuwd en kan dus nog heel wat jaartjes mee. Die wilde plannen hoef je dus niet per se meteen uit te voeren. Naast de keuken is een eerste badkamer, voorzien van een bad, toilet en wastafel.
De riante veranda/serre is een toffe bonusruimte. In het voorjaar zwier je ... de deuren open, en haal je de zon zo naar binnen. Aansluitend nog een ruime inpandige garage.
Boven zijn in totaal 4 kamers en een doucheruimte.
De tuin is groot. Of tenminste: heel wat groter dan ‘ie op ’t eerste zicht lijkt. Onze tip? Haal alles eruit, en begin met een schone lei. Wat handige vrienden, een BBQ en wat pintjes, en je komt al een heel eind. Wedden dat je verrast bent door hoeveel ruimte je eigenlijk hebt? Enneuh…zullen we nog maar eens effe benadrukken wat een waanzinnig uitzicht je hebt?
Lees meer Verberg