Woning verhuurd in Weelde

Verhuurd Weelde Koning Albertstraat 68
Wat staat er tegenwoordig hélemaal bovenaan op het verlanglijstje? ENERGIEZUINIG! En oh boy, dat is ‘ie ook! Deze BEN (bijna energie neutrale) woning tackelt de hoge energieprijzen, dus een absolute voltreffer!

Indeling:
Via de inkomhal (met gastentoilet) stap je binnen in de fijne woonkamer met open keuken. De grote ramen doen de open lay-out nog beter tot z’n recht komen, en zorgen voor een aangename sfeer. De keuken werd voorzien van alle nodige snufjes, inclusief een handige bergruimte naast de keuken. Hier werden ook de aansluitingen voor wassen en drogen geplaatst.

Op de 1ste verdieping vinden we 3 slaapkamers en een fijne, neutrale badkamer met bad (!), douche, dubbele wastafel en een toilet.

De zolder – bereikbaar met een vlizo trap – is de ideale opslag voor de extra (meestal overbodige) rommeltjes. Handig!

De (verrassend grote) tuin is een fijne bonus. Net achter het huis is een terras, en verder is de tuin volledig voorzien van gras. Check ook het handige tuinhuis met gezellig overdekt terras. Een ideale basis ... voor elke gezinssituatie. Er is geen garage aanwezig, maar je kan 2 auto’s kwijt op de oprit. Verder is voor de deur méér dan voldoende (gratis) parkeerruimte.

Lees meer Verberg