U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2381 Weelde

Omschrijving

TOP! Meer woorden hebben we niet nodig om dit fantastische dakappartement te beschrijven! Top afwerking, topligging en vooral: topprijs!
Dit appartement werd recent opgeleverd en is afgewerkt met erg trendy en duurzame materialen. Alles werd van boven tot onder geschilderd, verlichting werd bevestigd en gordijnen werden geplaatst. Je dient enkel je meubels te zetten en klaar!
Indeling: erg open en lichte woonkamer met aansluitend de open keuken. Alle nodige luxe werd voorzien! Naast de keuken is een kleine, maar handige berging met voorzieningen voor de wasmachine. Verder een badkamer met douche, wastafel en toilet. Tenslotte vinden we een ruime slaapkamer én is er nog een cosy mezzanine, supertof als bureau of logeerkamer.
In verschillende kamers werden vaste kasten voorzien onder de schuine wanden. Superhandig!
Het balkon is gelegen aan de achterzijde en is voldoende groot voor het maken van een gezellig hoekje. Deze is toegankelijk via een grote dubbele raam die volledig geopend kan worden, om zo het buitengevoel extra te benadrukken.
Bij dit appartement hoort 1 staanplaats, en wordt er in het voorjaar nog een tuinhuis gebouwd voor het plaatsen van een fiets en vuilnisbakken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Just Wonen