U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2300 Turnhout

Omschrijving

YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Veel Vlaamser dan dit wordt ’t niet: oerdegelijk gebouwd, grote kamers en warme materialen. No worries, de tijd is niet blijven stilstaan, want de eigenaars hebben de laatste jaren regelmatig enkele updates aangebracht. Het volgende op ’t lijstje? Een nieuwe veranda! De werken zijn momenteel volop in uitvoering, maar we zorgen ervoor dat ‘ie klaar is van zodra je verhuist. Beloofd!

Nog een fijne bonus? Je woont op fietsafstand van ’t bruisende centrum, maar toch zit je lekker rustig te wonen. En…hier kan je nog parkeren voor de deur. Gratis en voor niks!

Indeling:
Da’s nog eens een woonkamer! Niet alleen is ‘ie lekker ruim, maar hij loopt ook in een L-vorm. Dus een bureau of speelhoekje in de woonkamer? Check! Verder kan je nog extra punten krijgen voor sfeer en gezelligheid, want er is – voor de liefhebbers – een aansluiting voor een kachel.

Aansluitend zien we de keuken. Oké, hij is een tikje retro, maar da’s net de charme, toch? De toestellen werden vernieuwd. Je kan nog extra rommeltjes of voorraad kwijt in de grote kelder. Naast de keuken wordt de veranda gebouwd met zicht op de tuin.

Verder vinden we aan de achterzijde een ruime wasplaats, met apart toilet en de toegang naar de garage. Er is tenslotte nog een gastentoilet bij de traphal.

Boven zijn 3 slaapkamers. De grootste kamer is voorzien van een kastenwand, dus dat bespaart je weer een tripje naar de Ikea. De badkamer is basic, maar netjes. Hier vinden we een bad (met douche), wastafel en een toilet.

De tuin is zoals een stadstuin hoort te zijn: niet té groot, lekker onderhoudsvriendelijk en met verrassend veel privacy.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Just Wonen