Woning verhuurd in Turnhout

Verhuurd Turnhout Schippersstraat 11
De ideale thuisbasis voor de hippe stadsmens: op wandelafstand van het bruisende stadsleven, onderhoudsvriendelijke afwerking én …jawel…een garage!
De woning werd in fases gerenoveerd, en is dus instapklaar. Enkel nog je geliefde Monstera of vintage stoeltje een eigen plekje geven, en je kan er zo in!
Indeling:
Om de lichtinval zo optimaal mogelijk te benutten, werd de benedenverdieping volledig opengegooid. Je valt meteen met de deur in huis, en stapt zo de woonkamer in, die dan weer mooi aansluit aan de keuken.
De keuken is voorzien van alle snufjes, incl. een vaatwasser (want ook een hipster wast niet graag af). Naast de keuken vinden we de badkamer, met douche, badkamermeubel en toilet. Voor de wasmachine is een apart plekje voorzien naast de badkamer.
Ook boven werden alle overbodige muren verwijderd. Via de traphal kom je meteen in een eerste kamer. Dit kan eventueel een 2de slaapkamer zijn, of wat dacht je (éindelijk) van een enorme dressing? Of een bureau. Of een chillroom. Whatever. Jij kiest.
Via deze kamer komen ... we in een eigenlijke slaapkamer. Verder is er nog een handige bergzolder voor de plastieken kerstboom. Of als logeerkamer voor je schoonmoeder.
De garage – toegankelijk via de achtergelegen straat – sluit meteen aan bij de keuken.
Er is geen terras of tuin, maar een echte urban man/vrouw zoals jij laat zich toch liever trakteren op een terrasje in een hippe kroeg. Den eerste is van ons!
Lees meer Verberg