Woning te huur in Ravels

Huurprijs: € 1 500 /maand Ravels Tommelhof 3
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Oké, deze tekst leest niemand. Totaal overbodig. Dat snappen we, want oh boy…dit huis verhuurt zichzelf toch? Spiksplinternieuw, high-end afwerking, supertrendy materialen, screens, vloerverwarming, doodlopende straat, toffe tuin, etc… we kunnen nog effe doorgaan, maar you get the point, toch?

En de allergrootste bonus? Het zijn er gewoon twee. T W E E . Je maakt dus dubbel zoveel kans om dit stulpje te huren. Lucky you!

Indeling:
Licht en luchtig. Dat vat zowat de hele sfeer van dit huis samen. En dat zien we ook in de woonkamer met open keuken. Heerlijk veel lichtinval, fijn zicht op je tuin en gebruik van lichte, duurzame materialen. De keuken is voorzien van alle snufjes, en check ook dat eiland met extra kasten. Mooi én handig.

Om de hoek is een extra bergruimte (met aansluitingen voor wassen en drogen), die doorloopt in de verrassend grote garage. Zelfs die werd netjes ... afgewerkt, dus je kan stoute kinderen met een gerust hart een paar uurtjes opsluiten. Wel effe de automatisch poort op een kiertje zetten.

Op de 1ste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan de grootste kamer voorzien werd van een heuse inloopkast. Of in makelaarstaal: “een master bedroom met een walking closet”. Klinkt nog chiquer. Als extra snufje werd er een aansluiting voor de tv voorzien aan de achterzijde van de kast, dus je kan in slaap vallen met je favoriete programma.

De badkamer is ook een topper; een bad én een douche, heel wat opbergruimte en groot genoeg om ’s morgens al eens een dansje te doen. De wc is apart.

Nog wat ruimte nodig? No problemo, ook de zolder werd helemaal afgewerkt. Een prima 4de slaapkamer, of ideaal als kantoor, hobbykamer of gigantische opslag.

De tuin sluit naadloos aan bij het huis: clean en overzichtelijk. Geen gedoe met heggen scheren of bomen snoeien, maar onderhouds- en kindvriendelijk aangelegd. Die kinderen kan je trouwens zonder zorgen loslaten, want heb je al gezien dat je in een doodlopende straat aan de rand van ’t bos woont?
Lees meer Verberg