Woning verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Vond 6
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Gezellig én instapklaar wonen? U vraagt, wij draaien! Ook de locatie is een absolute topper. Centraal gelegen, maar vooral erg kindvriendelijk. De basisschool is letterlijk tegenover de deur, dus je duwt ze zo de klas in. Mama en papa kunnen dus een kwartiertje langer in bed blijven. Topdeal.

Indeling:
Via de inkomhal – met gastentoilet – komen we bij de woonkamer, met aansluitend de keuken. Laat de verwarming trouwens nog maar eventjes uit, want er is een aansluiting voor een kachel aanwezig. Sfeervol én goed voor de portemonnee. Topcombo! Alle snufjes zijn trouwens aanwezig in de keuken, met nog een handige voorraadkelder om de hoek.

Aan de achterzijde vinden we de badkamer. Ook deze werd volledig in een nieuw jasje gestopt, met een inloopdouche, toilet en badkamermeubel. De wasmachine en droger kan je netjes verstoppen in de maatkasten.

Op de 1ste verdieping zijn 3 slaapkamers ... aanwezig, en nog een 4de kamertje. Net iets te krap als slaapkamer, maar ideaal als kantoortje of opslag. In 1 van de slaapkamers werd nog een trap geplaatst naar de zolder. Deze werd semi-afgewerkt, dus een supernette opslag of hobbyruimte.

Ook de tuin is een allemansvriend: mama kan lekker loungen onder de gezellige overkapping, de kinderen kunnen ravotten in de tuin en papa kan z’n ding doen de grote garage. Of andersom, want ook mama’s kunnen aan auto’s sleutelen en papa’s worden ook blij van een wijntje, toch?
Lees meer Verberg