Woning verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Peelsestraat 64
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in .

Op ’t eerste zicht een schattig huis, denk je? Dat is het ook, maarrrr…achter dat gezellige geveltje zit ook een verrassend grote gezinswoning met maar liefst 4 slaapkamers.

De woning is niet nieuw, maar kreeg regelmatig een update en is dus netjes in orde. De eigenaars voorzien de slaapkamers en gang nog van een fris likje verf, dus verder is ‘ie instapklaar.

Indeling:
Het fijne aan dit huis? Je kan een lekker open flow creëren door het opengooien van alle dubbele deuren tussen woonkamer, keuken en veranda. Hierdoor krijg je een grote, open ruimte met superveel lichtinval. Liever wat meer bescheiden, en fan van aparte kamers? No problemo, de dubbele deuren kan je volledig sluiten, waardoor je de ruimtes van elkaar kan scheiden. Handig als je thuis wil werken, terwijl de joelende kinderen hun ding doen.

Aansluitend bij de veranda is de badkamer, met een bad (douchescherm wordt nog ... geplaatst) en wastafel. Het toilet is apart.

Verder heb je beneden al een eerste (slaap)kamer. In deze kamer werd een wandje geplaatst, en is dus perfect als slaapkamer met inloopkast.

Boven zijn er 3 slaapkamers. Heb je trouwens ook de ruime nachthal gespot? Deze werd voorzien van kasten.

Graag nog wat extra bergruimte nodig? Wat dacht je van grote garage met magazijn in de tuin? Hier vinden we trouwens ook de aansluitingen voor de wasmachine. Graag je wasmachine in huis? No problemo, ook in de badkamer kan je een wasmachine plaatsen.

De tuin werd verder volledig verhard, dus je hoeft de grasmaaier niet mee te verhuizen.
Lees meer Verberg