U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2381 Ravels

Omschrijving

Oké, we geven het toe: een gevel die op ’t eerste zicht misschien wat verdwijnt in het straatbeeld, maar oh boy…wat een verrassing! Niet alleen is dit een gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, maarrr er zit ook een énorme tuin bij. Een perceel van maar liefst 3700m² mét een eigen (vakantie)woning. Ideaal voor de dierenliefhebber!

Spoiler alert: het bijhuisje is NIET geschikt voor permanente bewoning!

Indeling:
Een lange gang als hart van het huis, die toegang geeft naar alle kamers. De woonkamer zit aan de voorzijde, met aansluitend de ruime (vernieuwde) keuken. Check ook de grote ramen! Bij de keuken zit nog een handige berging, en er is een serre/veranda.

Aan de andere kant van de woning vinden we 3 ruime slaapkamers, en nog een 4de kamertje. Ideaal als kantoortje of extra opslag. Ook de badkamer werd vernieuwd, en is voorzien van een douche, badkamermeubel en toilet.

Achter de woning beschik je over een ruime garage.

En dan…een giga tuin met achteraan een grote weide. Bij de weide werd een bijhuisje gebouwd met woonkamertje, open keuken, slaapkamer en badkamertje. Vakantie in eigen tuin, heerlijk toch? Een fantastisch pand voor de liefhebbers!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Just Wonen