Woning verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Weeldestraat 147
Oké, we geven het toe: een gevel die op ’t eerste zicht misschien wat verdwijnt in het straatbeeld, maar oh boy…wat een verrassing! Niet alleen is dit een gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, maarrr er zit ook een énorme tuin bij. Een perceel van maar liefst 3700m² mét een eigen (vakantie)woning. Ideaal voor de dierenliefhebber!

Spoiler alert: het bijhuisje is NIET geschikt voor permanente bewoning!

Indeling:
Een lange gang als hart van het huis, die toegang geeft naar alle kamers. De woonkamer zit aan de voorzijde, met aansluitend de ruime (vernieuwde) keuken. Check ook de grote ramen! Bij de keuken zit nog een handige berging, en er is een serre/veranda.

Aan de andere kant van de woning vinden we 3 ruime slaapkamers, en nog een 4de kamertje. Ideaal als kantoortje of extra opslag. Ook de badkamer werd vernieuwd, en is voorzien van een douche, badkamermeubel en toilet.

Achter de woning beschik je over een ruime garage.

En dan…een giga tuin met achteraan een grote weide. Bij de weide werd een bijhuisje gebouwd met ... woonkamertje, open keuken, slaapkamer en badkamertje. Vakantie in eigen tuin, heerlijk toch? Een fantastisch pand voor de liefhebbers! Lees meer Verberg