Woning verhuurd in Oud-Turnhout

Verhuurd Oud-Turnhout Steenweg op Oosthoven 76
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Het verlanglijstje voor een absolute gezinswoning? Effe afvinken: grote woonkamer, 4 slaapkamers, 2 badkamers, toffe tuin en heel wat parkeergelegenheid. En als je de kids effe beu bent, dan kan je ze dumpen in het naastgelegen tuincentrum. Pret verzekerd!

Indeling:
Een typische ninetieswoning: abstracte lijnen, veel lichtinval en een zitkuil. En dat zie je vooral in de gigantische woonkamer met open keuken. Heerlijk open en licht, maar door z’n indeling en gebruik van materialen krijg je automatisch al wat gezellige hoekjes. Bij de TV corner – deze makelaar gebruikt trendy termen – werd een haard geplaatst die je kan draaien.

De keuken werd voorzien van alle nodige snufjes, en er is een superhandige voorraadberging. Verder is er nog een ruime wasplaats (met vaste kasten) en een eerste badkamer. Deze werd vernieuwd, en is voorzien van een wastafel en inloopdouche. Het toilet is apart. ...

Boven zijn 4 slaapkamers, telkens met een vaste kastenwand. Zelfs de bedden en het bureau werden in 3 kamers al geplaatst, dus je tieners kunnen zo aan de slag. Enkel nog de poster van One Direction tegen de muur en klaar. (Of zijn die niet meer hip?). Ook hier vinden we een badkamer, deze keer met een bad, wastafel en toilet.

De tuin volgt de sfeer van het huis, want ook hier zien we heel wat gezellige hoekjes. Voor de deur werden 2 parkeerplaatsen voorzien en je beschikt over een ruime garage voor die 17 fietsen, 3 e-bikes, 5 steps en 2 go-karts.
Lees meer Verberg