U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2370 Arendonk

Omschrijving

YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in via de knop "reserveer".

Eentje voor de liefhebbers; een instapklaar stulpje met behoud van de authentieke materialen. Check het glas-in-lood, de balken in de woonkamer, de nostalgische deuren of de romantische tegeltjes bij de inkomhal! Heerlijk toch?

Dit is trouwens ook een topper voor ons niet-meer-zo-piepjonge publiek; er is een gelijkvloerse badkamer en slaapkamer, dus je hoeft niet elke dag de trap op.

Indeling:
Een gezellige binnenkomer, met aansluitend de leefruimte. Wonen en koken vloeit naadloos in elkaar over, want alle overbodige muren werden verwijderd. De keuken werd voorzien van een combi-oven, keramische kookplaat, dampkap en spoelbak. De originele seventieskasten zorgen voor sfeer én extra opbergruimte.

Wil je trouwens graag nog wat extra rommeltjes kwijt? Er is een (drrroge!) kelder aanwezig.
Achter de keuken vinden we de compacte, maar aparte wasplaats, met aansluitend de badkamer. Ook deze is wat compacter, maar alles is voorzien: wastafel, inloopdouche en toilet. Aan de achterzijde tenslotte is een eerste, gelijkvloerse slaapkamer.

Op de 1ste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers, waarvan eentje voorzien werd van een kastenwand. De andere kamer moet niet onderdoen, want hier vinden we aansluitend dan weer een extra kamertje met wastafel en toilet.

De tuin is een allemansvriend: niet te groot, niet te klein en vooral: niet teveel gedoe.
Hier kan je dus een erg gezellig plekje van maken.

Het nadeel van een rijwoning is het gebrek aan een toegang naar de tuin zeg je? Mis! Er werd een gang voorzien van voor- tot achtergevel, dus die vuilnisbak hoef je heus niet telkens door de woonkamer te sleuren. Bonus!

Er is geen garage aanwezig, maar je beschikt over een grote voortuin met voldoende parkeerruimte. Verder zijn er publieke parkeerplaatsen voor de deur.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Just Wonen