Villa verhuurd in Poppel

Verhuurd Poppel Krommendijk 31
Word je vrolijk van authentieke aspecten zoals een houten vloer, hippe cementtegels en gezellige open haard, maar hecht je ook belang aan duurzame materialen én een energiezuinige afwerking? Niet alleen de badkamer, maar ook de ramen werden net vervangen. Het EPC werd niet opnieuw opgemaakt, maar is dus in de praktijk nog een stuk gunstiger.

Maarrr…dé grootste troef van dit pand? Je beschikt over een bijgebouw van 145 m² voor opslag/garage én een studiootje met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.
Het bijgebouw is zowel toegankelijk via de tuin, maar beschikt ook over een eigen ingang.

Indeling:
Héérlijk, zo’n statige inkomhal met een prachtige cementvloer! Hier vinden we een garderobe en een gastentoilet. Aansluitend zien we een ruime woonkamer met zithoek en eetkamer met mooi zicht op de tuin. Check ook de supergezellige open haard! De leefkeuken is ’n plek voor het hele gezin, en werd voorzien van een oven, vaatwasser, koelkast, spoelbak, keramische fornuis en afzuigkap. Het blad is in natuursteen. Graag nog wat extra ... ruimte? No worries! Naast de keuken vinden we de erg handige bijkeuken met vaste kasten en de aansluitingen voor wassen en drogen.

Op de 1ste verdieping merken we 3 ruime slaapkamers (14m², 17m² en 20m²) en een bergkast. De riante badkamer (14m²!) werd 2 jaar geleden in een nieuw jasje gestopt. (Spiegels en kitrand werd ondertussen voorzien).

De tuin is al net zo romantisch als het huis. Een gezellig overdekte terras, schattig prieeltje en de authentieke sfeer maken het wel erg sfeervol, toch?

Ter info: commerciële uitbating in het bijgebouw wordt niet toegestaan. Ook onderverhuur is een no-go.
Lees meer Verberg