Penthouse te huur in Ravels

Huurprijs: € 1 200 /maand Ravels Weeldestraat 44 5
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Huisje, tuintje, boompje…of nog beter: penthouseje, balkonnetje, jacuzzietje.
Oké, het bekt iets minder goed, maarrrrr je snapt wat we bedoelen, toch? Een penthouse van 100m² met een balkon van maar liefst 60m² én voorzien van extra fundering, zodat je zonder zorgen kan b(r)ubbelen. (Geen grap!) By the way: de jacuzzi is van de huidige bewoner, maar we kennen wel wat adresjes om een nieuwe aan te schaffen.

Ook de binnenkant van het dakappartement is een absolute topper. Check de lichtinval, de fantastische ramen, de vloer in natuursteen, de hippe stalen deur, de neutrale keuken, etc. Denk er je trendy meubels nog even bij, en je zit heerlijk te wonen.

Indeling:
Het fijne aan wonen op de hoogste verdieping? Lekker veel ramen, en dus lichtinval, maar géén inkijk! De schuine wanden zorgen voor een cosy sfeer, wat een dakappartement zo gezellig maakt. Verder werd de boel luchtig ... gehouden, met lichte materialen en een open lay-out. De keuken werd voorzien van alle snufjes.

Via de stalen deur komen we dan in de ruime hal, die toegang geeft naar de wasplaats, 2 slaapkamers, de badkamer met inloopdouche en tenslotte een apart toilet.

En dan…dat balkon! Niet enkel een giga oppervlakte, maar heb je ook gespot dat je ‘m wel heel gezellig kan inrichten? Enne…geen appartementen naast of boven je, dus geen gedoe met glurende buren. Bonusje voor de zonnekloppers: het terras is zuidoost gericht, dus bijna de hele dag de zon op je snoet (of andere onderdelen).

Nog een laatste bonus? Dit gezellig stekje werd vorig jaar volledig geschilderd en lampen zijn al bevestigd. Enkel nog een tripje naar de Ikea en je bent klaar!

De auto en fietsen kan je trouwens kwijt onder je carport achter het gebouw. Safety first, want het terrein werd netjes afgesloten met een automatische toegangspoort.

Gemeenschappelijke kosten: 50 EUR/maand.

Lees meer Verberg