Penthouse verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Vennekenspad 1 A2
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Luxueus wonen met zicht op de kerk! Klinkt chique, toch? De laatste details worden nog gefinetuned in deze penthouse, maar oh boy…wat een afwerking! Alle high-end snufjes zitten er in: vloerverwarming op basis van warmtepomp, vloerkoeling, zonnepanelen, automatisch rolluiken, domotica, hoogwaardig afgewerkte keuken, inbouwspots, lift tot aan de deur, etc. Verder werd ie volledig geschilderd, dus meubels zetten en klaar!

Indeling:
Een binnenkomer om vrolijk van te worden: geen donkere halletje, maar een ruime en lichte inkomhal met voldoende ruimte voor je jassen en schoenen. Via de hippe stalen deur loop je de woonkamer in, en die is om van te smullen! Niet alleen is ‘ie heerlijk groot, maar check ook het superhoge plafond en de lichtinval! Aansluitend is de hoogwaardig afgewerkte keuken – hoera, een eiland! – en een aparte bergplaats.

Verder zijn er 2 slaapkamers. Of beter: 2 balzalen. ... Graag een kingsize bed met grote garderobe? No problemo! De badkamer werd voorzien van een dubbele wastafel en een douche. Het toilet is apart. Er is tenslotte nog een technische ruimte met aansluiting voor wassen en drogen.

Het eerste balkon zit aan de voorzijde. Je zit helemaal bovenaan, dus je hebt een fijn zicht over de zoemende dorpskern. Net iets té veel animo, zeg je? Geen probleem, ook aan de achterzijde heb je een balkon.

De auto kan je kwijt op je eigen parkeerplaats, en je beschikt over een gezamenlijke fietsenberging.

Een absolute topper voor wie centraal, luxueus en energiezuinig wil wonen!
Kosten voor energieverbruik: 150 EUR/maand. Géén servicekosten.
Lees meer Verberg